Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažená hlíva ve vinném těstíčku s rokfórovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

8. 12. 2010 20:24

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie9 190 kJ / 2 197 kcal
Bílkoviny95,56 g
Tuky93,42 g
Vláknina27,50 g
Cholesterol 746 mg
Sodík 3,36 g
Sůl8,22 g
Sacharidy190,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Vaříme z hub

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

HankaPu HankaPu

8. 12. 2010 20:45

Daniello, máš pravdu, je to sýr /smradláček/ :-D a myslím, že by to šlo i s jiným plísňovým sýrem, třeba s nivou.:-)

zizala zizala (moderátorka)

8. 12. 2010 20:44

Dani, chce to výrazný sýr s plísní (ušlechtilou). Já bych to v tomto případě nenahrazovala...to raději jiný recept;-)

Daniella O. Daniella O.

8. 12. 2010 20:36

Bodika uz jsem poslala, ale nejsem si jista tim Rokforem... Blby dotaz, je to syr (smradlacek)...:-)):-)):-)). Kterym jinym syrem by se dal pripadne nahradit???:-?:-? Dekuji...:-K

zizala zizala (moderátorka)

8. 12. 2010 20:33

Ježkovy voči, to je zase krása :-p:yes:

maris maris

8. 12. 2010 20:32

Hani, super recept a krásná fotka - jako vždy;-):yes:+

spagetka spagetka

8. 12. 2010 20:30

Mňáááám :-p:-p:yes::yes: a úplně vidím i křemenáče nebo kozáka :-*:-*

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hliva ustricna v testicku hlíva na čínský způsob recept hlíva v těstíčku smažena hliva hliva recepty rokfórovou rokforová omáčka na těstoviny hliva ustricna smazena hlíva ústřičná v těstíčku recepty hlíva ústřičná smažená v těstíčku hlíva s nivou testoviny s rokeforovou omáčkou recept smažené houby v těstíčku smaženice z hlívy rokforová omáčka, rokvorská omáčka jablecne krouzky ve vinnem testicku kure s rokforovou omackou smažená niva v těstíčku smažená hlíva ústřičná v těstíčku

Suroviny: hlíva ústřičná, smetana zakysaná, roquefort, mouka pšeničná, mléko, víno bílé suché, vejce, pepř zelený, olej, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Smažená hlíva ve vinném těstíčku s rokfórovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/92D4