Aspik
Aspikové lahůdky zažívaly největší popularitu zejména v předešlých letech. Do oblíbeného rosolu můžete přidat suroviny podle své fantazie, od šunky, přes vajíčka až po zeleninu. Díky své konzistenci drží všechny suroviny pěkně pohromadě.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 428 kJ / 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,01 g |
Sůl | 15,00 g |
Sacharidy | 23,30 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 3. 2011 13:26
Aha, takže jen vyvařit ju? Nekrájet dovnitř
16. 3. 2011 23:10
Moncik: ta cibule je jen aby nálev měl chuť s tím kořením.
16. 3. 2011 13:41
Smím se zeptat-co s tou cibulí? Také pokrájet a přidat k ostatnímu?
3. 3. 2011 22:15
velmi dekuji za adresu na zelatinu..jsi hodná a ty aspiky vypadaji velmi pekne...davam bodik
24. 1. 2011 23:26
Všem moc děkuji za vaše slova chvály
24. 1. 2011 17:03
Krásný aspik..
24. 1. 2011 13:27
opravdu tento aspik supr pochoutka a když jsou bezva suroviny nema chybu je to otazka fantazie mneějte další napady
5. 1. 2011 14:30
Moc pěkně povedený.
4. 1. 2011 01:56
Aspik máme rádiJe tady krásně popsaný postupa moc hezky nazdobenoŽelatinu také používám-natura čirá+12
3. 1. 2011 19:19
Odkaz na želatinu jsem vložila do URL a přesto nejde rozkliknout. Ještě jednou se pokusím vložit odkaz na želatinu. http://www.drogeriemarket.cz/produkt/3580/zelatina...
3. 1. 2011 19:18
Já dělám aspiky taky často, dobré zkušenosti mám s želatinou Natura.
3. 1. 2011 19:16
Aspiky dělám dost často. Většinou je dělám do srnčího hřbetu nebo do různých pudinkových formiček. Na čiré aspiky používám většinou tuhle želatinu.
www.drogeriemarket.cz/produkt/3580/zelatina-kuchynska-cira-20g
Držím se vždy návodu na obale. Irka, posílám +10. Pěkná fotka a podrobně napsaný recept. .
www.drogeriemarket.cz/produkt/3580/zelatina-kuchynska-cira-20g
Držím se vždy návodu na obale. Irka, posílám +10. Pěkná fotka a podrobně napsaný recept. .
3. 1. 2011 16:13
Vypadá krásně,zaslouží si vyzkoušet
3. 1. 2011 15:58
Želatinu používám většinou koupenou z Jednoty a je na ní výrobce mudr.Michal Trmal,Březno,Balírny Unima Chomutov a je ve vínovofialovém obalu a dělají i šedé balení na vaječnou tlačenku .Koupila jsem i v tescu velký balení na 2,5 l a taky byla dobrá.U všech je potřeba hlídat jestli se vaří nebo jen jde do horké vody a už jsem měla i za studena.
3. 1. 2011 14:09
Vypadá nádherně, určo vyzkouším a bodík letí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 13 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 14 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 16 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 17 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 20 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 10 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 10 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 11 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 12 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 13 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 15 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: aspik aspik recept výroba aspiků recept na aspik domácí aspik aspiky recepty aspiky jak se dělá aspik recept aspik studená kuchyně recepty nálev na aspik želatina na aspik jak udelat aspik aspikový hřbet recept aspik recepty masový aspik příprava aspiku aspikový hřbet se salátem recept recepty aspik recepty z aspiku
Suroviny: voda, ocet, sůl, cukr, cibule, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, želatina, šunka, salát pařížský, vejce, okurky sterilované, paprika čerstvá červená
Aspik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D0xK
36 názorů