Vánoční věnečky

Hella Kuchařka:

Cukroví , Pečené, Plněné 10 názorů

517

Suroviny

250 g hladké mouky
75 g cukr moučka
1 vanilkový cukr
125 g másla
1 vejce
Na ozdobu:
100 g lískových ořechů
100 g Nutely
100 g čokoládové polevy
20 g bílé čokolády
Recept si zatím oblíbilo 17 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Zpracujeme mouku, cukr, máslo a vejce do těsta, necháme chvíli v chladu. Pak vyválíme těsto asi na 3 mm, vykrájíme kytičky a vykrojíme i kulaté středy.

  2. Upečeme v mírné troubě asi na 150°C.

  3. Po vychladnutí na každý věneček nastříkáme cukrářským sáčkem kolečko z Nutely a vsadíme do něj pět půlek opražených lískových ořechů. Dáme na chvíli do lednice, aby vše zatuhlo.

  4. Pak namočíme celé vršky do čokolády a po mírném zaschnutí postříkáme rozehřátou bílou čokoládou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 135 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vánoční věnečky

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: adventní věnce luxusní vánocní věnce poleva na věnečky cukrová poleva na věnečky adventní věnec ze šišek věneček ze šišek vánoční věneček věnec ze šišek výroba vánočních věnců výroba věnce ze šišek luxusní vánoční adventní věnce luxusní adventní věnce věnce ze šišek výroba vánočního věnce recepty cukroví jak vyrobit věnec ze šišek vanoční adventní věnce jak vyrobit věneček ze šišek věneček vánoční vánoční věnce fotogalerie

Zapomněl/a jsem heslo