Krkovice v bránici
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 504 kJ / 359 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,37 g |
Tuky | 10,82 g |
Vláknina | 8,56 g |
Cholesterol | 994 mg |
Sodík | 158 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 25,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Místo oleje můžeme použít sádlo. Podáváme s bramborami nebo bramborovou kaší.
Recept není dietní, ale je to mňamka!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 10. 2009 22:26
Pilgrim, beru na vědomí, příště budu chtít tady v Orlové košilku, nebo předstěru a myslím, že pro mne přijedou z blázince s bílou košilkou s rukávama dozadu!
3. 10. 2009 21:59
Pilgrim, nikdy jsem v řeznictví nekupovala košilku ani předstěru, ale vždy bránici. Myslíš, že nevědí co prodávají
3. 10. 2009 21:48
Nauč se anatomii a pak vař. To v čem to děláš je předstěra nebo košilka. Bránice je úplně něco jiného.
11. 7. 2009 08:04
Tady bych chtěla říct, kdo v bránici nic nedělal, vyzkoušejte. Jídlo bude mít díky bránici takovou svoji chuť, nevím, jak to popsat.
10. 7. 2009 20:55
(dnes jsem bránici viděla jako novinku v řeznictví u Lídlu a přemýšlele na co ....)
10. 7. 2009 20:50
Bibi, provázek by to asi nespravil, musí to být ta bránice, játra by určitě nedržela tak hezky pohromadě. U nás bránici běžně koupím u řezníka. Aspoň něco, spousta věcí zase tady není k dostání
10. 7. 2009 19:40
Jani, máš to krásné ! Mně na rozdíl od Bibi recept neunikl, ale stále mně uniká ta bránice Posílám bodík Janě za krásné fotky a mikklikovi za recept
10. 7. 2009 19:35
Taky zrovna nevím, jestli bych sehnala bránici. Možná by stačilo ovázat provázkem, aby to drželo ne
10. 7. 2009 19:32
Mńam, takové masíčko by nám móóóc chutnalo, nějak mi ten recept unikl. Jani, máš to moc pěkně nafocené a proto mě to láká ještě vícDávám bodíka
10. 7. 2009 19:14
Zapoměla jsem dát sýr, přez to, že jsem ho měla celou dobu na lince přichystaný, tak jsem si ho pak dala aspoň na tu roládku. Vynikající jídlo, vřele doporučuji
22. 5. 2008 10:31
Tak já budu pátrat dál, jak píše Merylas - kdo hledá, najde . Potom dám vědět, jak jsem /ne/byla úspěšná. Již jsem ji sháněla cca před rokem a bez úspěchu. Tento recept se mi moc líbí, tak doufám, že to vyjde.
22. 5. 2008 10:15
Myslím si, že i v Praze se najdou soukromá řeznictví a tam by to snad neměl být problém bránici koupit.
Na pečení v alobalu pozor, nedávej tam ten sýr, když tak až nakonec po vybalení z alobalu.
Jinak se ten sýr asi přilepí na ten alobal a z jídla se ztratí to kouzlo. Nejlepší to je opravdu v té bránici.
Na pečení v alobalu pozor, nedávej tam ten sýr, když tak až nakonec po vybalení z alobalu.
Jinak se ten sýr asi přilepí na ten alobal a z jídla se ztratí to kouzlo. Nejlepší to je opravdu v té bránici.
22. 5. 2008 02:00
maris, právě ta bránice dá jídlu specifickou chuť a vůni, tak nejde nahradit. Nejsem z Prahy, ale kdo hledá, najde
21. 5. 2008 13:54
Tak to musí být výborné! Na bránici jsem ještě nenarazila / několikrát jsem se již pokoušela ji koupit /. Asi to nebude přesně ono, ale dám místo ní alobal. Neví někdo, kde v Praze by se dala sehnat ?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 6 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 20 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 21 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 23 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno 1. 5. 2024 13:14
Právě bylo uvařeno:
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 6 minutami
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 1 hodinou
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Fulda uvařila před 2 hodinami
Mleté maso s kolínky
kit731 uvařila před 2 hodinami
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
tara23 uvařila před 2 hodinami
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Bezdomovec díky pomoci lidí otevře vlastní kavárnu. Přitom hrozilo, že bude kvůli zákonům úplně bez peněz
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
Další recepty
Tématické fráze: krkovice recepty steak z krkovice vepřová branice krkovice steak vepřový steak z krkovice steak z krkovice recept pokrmy z krkovice kde je krkovice krkovice steak z vepřové krkovice hovězí krkovice krkovice v alobalu kde koupit branici recept na pecenou krkovici jídla z vepřové krkovice jídla z krkovice krkovice v necu vepřový steak na pánvi bránice recepty jídlo z vepřové krkovice
Suroviny: krkovice vepřová, bránice, játra kuřecí, cibule, česnek, paprika čerstvá červená, sýr tvrdý, olej, sůl, pepř, paprika sušená sladká, vegeta
Krkovice v bránici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kpr
14 názorů