Boršč po "rusnacky"
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 499 kJ / 1 792 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 268,24 g |
Tuky | 34,04 g |
Vláknina | 61,95 g |
Cholesterol | 661 mg |
Sodík | 3,15 g |
Sůl | 7,46 g |
Sacharidy | 74,64 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 2. 2011 16:47
4. 2. 2011 16:47
4. 2. 2011 16:37
4. 2. 2011 16:34
4. 2. 2011 16:29
4. 2. 2011 16:20
4. 2. 2011 16:01
4. 2. 2011 15:58
4. 2. 2011 15:58
http://varecha.pravda.sk/recepty/borsc-po-rusnacky...
4. 2. 2011 15:35
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 7 hodinami
Placičky s kopřivami
Přidáno před 10 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 12 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 15 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
vladhn uvařila před 1 hodinou
Velice pikantní utopenci jen pro otrlé
zutro uvařil před 1 hodinou
Pohár ze zakysané smetany a pudinku bez vaření
Moanka uvařila před 2 hodinami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
RabaRoman uvařila před 3 hodinami
Sirup z květů černého bezu
Mishishe1 uvařila před 3 hodinami
Vepřová plec na hořčici
harvel uvařil před 4 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
marketakostova uvařil před 7 hodinami
Rychlý fazolový guláš
dyll3n uvařila před 7 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Misulka12 uvařila před 8 hodinami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
Christine uvařil před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: boršč močing co je mocing boršč s kapustou slovenský boršč hovězí boršč hustý boršč s mletým masem boršč recept recept na boršč boršč hovězí boršč recepty borsč od babičky cervenej borst boršč z kapusty pravý boršč z ph močing co to je hustý borsc borč od babičky boršč kapusta videorecepty boršč
Suroviny: kližka hovězí, plec vepřová, čabajka, cibule, řepa červená, mrkev, petržel, celer, zelí hlávkové, paprika čerstvá zelená, kedlubna, zelí kysané, chilli paprika sušená, smetana, olej rostlinný, sůl
Boršč po "rusnacky"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EPzl
25 názorů