Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Boršč s mletým masem

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min 50 minut

90 min (90 min příprava, 50 minut)

25. 10. 2008 19:18

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 948 kJ / 1 661 kcal
Bílkoviny79,71 g
Tuky91,50 g
Vláknina22,46 g
Cholesterol 225 mg
Sodík 926 mg
Sůl2,05 g
Sacharidy118,93 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspiraci jsem čerpala v Recepturách teplých pokrmů, ale recept je hodně upravený, původní byl s hovězím a vepřovým masem a byly použity i kosti. S mletým masem je to rychlejší a nám chutná.

Uvedené množství je zhruba na 8 porcí. Já vždy vařím větší množství.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas

1. 12. 2021 08:35

Jaromira18: Děkuji.:-K

Jaromira18 Jaromira18

30. 11. 2021 17:57

Boršč milujeme, ať je jakýkoliv, musí být moc dobrý,:-K:-K

tejaja tejaja (moderátorka)

23. 4. 2016 18:26

Mám polievky takéhoto typu rada. Vyskúšala som a chutí. :yes::-) Akurát som nezahusťovala podľa receptu, ale urobila som klasickú zápražku : rozškvarenú slaninu som zasypala múkou, trocha opražila, pridala papriku, premiešala, zaliala trochou vody a rozvarila. Až potom som vliala do polievky na zahustenie. Ale to je detail. Takže dobrá. :-p:yes:

teufel teufel

21. 7. 2015 08:17

Mleté maso by mě asi nevadilo, ale vůbec to nevypadá jako boršč, měla jsem zato, že je na obrázku gulášovka.:-(

Merylas Merylas

18. 10. 2014 08:11

konfetka: Děkuji za názor.

konfetka konfetka

15. 10. 2014 10:45

alus.s: tak tenhle ani nedelejte.

konfetka konfetka

15. 10. 2014 10:05

vubec to nevypada jako boršč. to nemyslite vazne. mate tam napsat ze je to polevka podle Vašeho receptu. a ne psat ze je to borsc. to je stejny kdybych uvarila " vepro knedlo zelo" z krupicky :D :no:

Merylas Merylas

22. 8. 2009 13:29

Chucker, já vím;-) Je to naše taková domácí rychlejší varianta a nějak si na ni rodina zvykla a to mleté maso jim nevadí;-)

chucker

22. 8. 2009 12:47

Až na to mleté maso - pokud uvaříš alespoň ze tří druhů masa je tato polévka vynikající.Zelenina souhlasí.Závěrečné dochucení cukrem a citronem(může být i ocet).

Merylas Merylas

11. 3. 2009 14:05

No :-8 když nemám čerstvou řepu, tak dám sterilovanou. U nás v obchodech čerstvá řepa celoročně v nabídce není.

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 3. 2009 12:42

tady zase mleté mix maso a sterilizovaná řepa!:-))

alus.s

26. 10. 2008 20:08

ještě jsem boršč nedělala :-8 baštím ho v práci kde je vynikající...ale co není může být

korcka

25. 10. 2008 21:18

díky za TIP...už dlouho jsem boršč nedělala;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Kalendář 2023

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: boršč z mletého masa receptury teplých pokrmů online boršč receptury teplých pokrmů ke stažení recepty teplých pokrmů receptury teplých pokrmů on line receptury teplých pokrmů receptury teplých pokrmů ke stažení zdarma boršč z mletého recepty ke stažení zdarma červená řepa sterilovaná boršt z mletého masa pokrmy z mletého masa kuchařky ke stažení rozdeleni polevek receptury teplé kuchyně receptury teplých pokrmů polévky pokrmy z cervene repy boršč recept z mletého masa boršč recept

Suroviny: maso mleté, sůl, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, cibule, zelí bílé, zelenina kořenová, rajče, řepa červená, brambory, slanina uzená, paprika sušená sladká, mouka hladká, smetana sladká, šťáva citronová, cukr,

TopRecepty.cz

Boršč s mletým masem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0Ry3