Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 281 kJ / 1 262 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,50 g |
Tuky | 24,30 g |
Vláknina | 45,60 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 508 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 108,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pravý ukrajinský boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3y1p
Moje poznámka
Pravý ukrajinský boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3y1p
Nejnovější recepty
Křupavé sušenky
Přidáno před 2 hodinami
Restované kuřecí prso se žampiony a mrkví (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Zdravá snídaně nejen pro diabetiky
Přidáno před 16 hodinami
Lehký salát s balkánským sýrem i pro diabetiky
Přidáno před 16 hodinami
Focaccia z červené čočky bez mouky (pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Smažený celer se sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dort dia
Neregistrovaný před 3 minutami
Kuře na paprice
Neregistrovaný před 4 minutami
Brokolicová krémová polévka
Neregistrovaný před 5 minutami
Játrová omáčka
Neregistrovaný před 8 minutami
Knedlík z hladké mouky (pro nás, žijící v cizině)
Neregistrovaný před 14 minutami
Kuřecí prso na másle s restovaným pórkem a žampiony
Neregistrovaný před 17 minutami
Vanilkový hrnkový koláč
Neregistrovaný před 18 minutami
Křemíkovo gulášová polévka
kremik před 20 minutami
Pečení na CRISP talíři v multifunkční troubě
Neregistrovaný před 22 minutami
Paprikovaný vepřový bůček
Neregistrovaný před 23 minutami
Tématické fráze:
ukrajinský boršč,
ukrajinský boršč recept,
boršč s kysaným zelím,
pravý ruský boršč-recept,
výborný boršč,
boršč recept video,
boršč video,
boršč,
bořšt,
original boršč,
zeleninový boršč s kysaným zelím,
boršč recept,
ukrajinské recepty,
medovník originál recept,
boršč video recept,
boršč se zelím,
video recept boršč,
recept na ukrajinsky boršč,
bosc recept,
borsc original
Suroviny:
řepa červená,
zelí bílé,
brambory,
směs zeleninová pod svíčkovou,
plecko vepřové,
stehno kuřecí,
sůl,
smetana zakysaná
Komentáře (26)