Zapečená krkovička podle magazínu Albert
Krkovice je velmi oblíbený kousek vepřového masa zejména díky své šťavnatosti, chuti i přívětivé ceně. Ať už ji připravíte jakkoliv, vždy si na ní pochutnáte. Zkuste ji upéct třeba s česnekem a medovou marinádou.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 110 kJ / 504 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,01 g |
Tuky | 22,71 g |
Vláknina | 10,61 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,63 g |
Sůl | 6,30 g |
Sacharidy | 65,81 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 11. 2013 21:42
alus.s: to jsem ráda, že jste si tak moc pochutnali, díky a moc tě zdravím, už jsem tě tu dlouho nezahlédla
22. 11. 2013 20:24
tedy, to byla ale bašta maso jsem naložila přes noc do dvojité dávky marinády ( kečupu jsem dala 6 lžic ), pekla hodinku pod alobalem. Opravdu vynikající recept a ten sosík
13. 3. 2013 18:37
Tuhle krkovičku jsem dělala zrovna teď v neděli k obědu. Jednoduché, téměř bezpracné, ideální jídlo, když se nechce stát půl dne u sporáku a rodina chce přesto něco pořádného k obědu. Moje verze nebyla fotogenická, takže bez fotky, nicméně chutná byla, byla jsem pochválena. Tak Ti tu pochvalu přeposílám Bod jsem dala
10. 3. 2013 18:19
rebeka:Naděnko, velký dík za vyzkoušení a fotka lepší jako moje
10. 3. 2013 15:47
ivulinka: pochutnali jsme si všichni nááramně
posílám díky a foto bod už proběhl dááávno kdyby se ti obrázek nelíbil, klidně smaž.. počasí na všechno, jenom ne na pěknou fotku
posílám díky a foto bod už proběhl dááávno kdyby se ti obrázek nelíbil, klidně smaž.. počasí na všechno, jenom ne na pěknou fotku
6. 3. 2013 20:20
savlinka: to sa stáva...
A ja sa tu vykecávam a nevidím, že Ivuli tu má takýto krásny recept! ...
A ja sa tu vykecávam a nevidím, že Ivuli tu má takýto krásny recept! ...
6. 3. 2013 20:04
magdalenka:a jooo já jsem vážně dnes mimouž od sameho rána co jsem ve 3.50 vstávala do práce
6. 3. 2013 19:58
savlinka:7.2.2013 - bol február = únor...
a teraz máme marec = březen - 6.3.2013
Jak prosté, milý Watsone...
a teraz máme marec = březen - 6.3.2013
Jak prosté, milý Watsone...
6. 3. 2013 19:01
Fokuska:děkuji, je to vážně dobrý recept a díky za fotku
6. 3. 2013 18:16
6. 3. 2013 18:15
petnovka:jak je možné,že datum vložení je 7.2.2013když dnes je 6.3.2013
6. 3. 2013 18:10
Taky jsem dělala a posílám svou fotečku.Je to dobrota.
7. 2. 2013 11:35
Je to vynikající, moc ráda se k tomuto receptu vracím.
14. 10. 2012 18:55
Dnes u nás k vynikajícímu obědu bod, foto a díky za inspiraci
2. 9. 2012 09:40
Včera jsem zkoušela a jedním slovem - vynikající!!!! Jen jsem marinádu udělala ze dvou dávek a lžičku pepře vyměnila za trošku pepře a trochu ďábelského koření. Opravdu VÝBORNÉ!!!!!!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 19 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 1 hodinou
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 10 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 11 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 13 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 13 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 13 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 13 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 14 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 16 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Správné marinování pomůže grilovanému masu ke křehkosti a lepší chuti. Poradíme, jak a čím lze marinovat
Jak zpracovat růžičkovou kapustu na chutný oběd či večeři? Zapečená s oblíbenými surovinami bude výborným jídlem
Jak dlouho se vaří vepřové maso? Ať už kýta, panenka, nebo krkovice, každá část potřebuje jinou tepelnou úpravu
Další recepty
Tématické fráze: zapečená krkovice zapečená krkovička albert recepty z časopisů recepty z časopisu albert albert magazín albert recepty recepty zapečená krkovička s recepty albert magazín albert časopis albert únor krkovička podle albertu časopis albert recepty recepty z krkovice albert magazín únor albert magazín od 1. 10. časopis albert březen albert magazín recepty časopis albert najít recept na zapečenou krkovici albert kuchařka recepty
Suroviny: krkovice vepřová, česnek, cibule, sůl, olej, omáčka sojová, kečup sladký, med, paprika sušená sladká, pepř, máslo
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zwjv
69 názorů