Zapečená krkovička podle magazínu Albert
Krkovice je velmi oblíbený kousek vepřového masa zejména díky své šťavnatosti, chuti i přívětivé ceně. Ať už ji připravíte jakkoliv, vždy si na ní pochutnáte. Zkuste ji upéct třeba s česnekem a medovou marinádou.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 110 kJ / 504 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,01 g |
Tuky | 22,71 g |
Vláknina | 10,61 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,63 g |
Sůl | 6,30 g |
Sacharidy | 65,81 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 6. 2012 16:30
tato tvoje parádička mi utekla, Ivčo![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
krásné foto a marinádka samá chuť![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-8 :-8](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/9.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
přidám bodík, buď jak buď![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
krásné foto a marinádka samá chuť
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-8 :-8](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/9.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
přidám bodík, buď jak buď
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
21. 2. 2012 13:25
Vynikající, právě spokojeně funím ![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
Jsem ráda, že se sem dávají recepty ať už z časopisů či kuchařek, každý se k nim nedostane.
Tenhle recept je skvělý a jednoduchý. Já ho jen zdvojnásobila, plátky jsem udělala menší, dala více česneku a protože jsem měla krkovičku s kostí, tak jsem upekla i tu kost. Tu si dám později :-P
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
Jsem ráda, že se sem dávají recepty ať už z časopisů či kuchařek, každý se k nim nedostane.
Tenhle recept je skvělý a jednoduchý. Já ho jen zdvojnásobila, plátky jsem udělala menší, dala více česneku a protože jsem měla krkovičku s kostí, tak jsem upekla i tu kost. Tu si dám později :-P
7. 2. 2012 12:04
Už jsem i vyzkoušel.Jak to vypadá,tak to i chutná.Prostě jedna báseň.Děkuji
5. 2. 2012 11:30
mira: pečeme odkryté, aby maso pečením chytlo pěknou barvu.
Díky za pochvalu, dobrá jídla se mi vždycky dobře fotí![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
Díky za pochvalu, dobrá jídla se mi vždycky dobře fotí
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
5. 2. 2012 11:27
Ahoj
V receptu mi chybí, zda pečeme zakryté či ne.
Jinak klobouk dolů,foto nádherné.
V receptu mi chybí, zda pečeme zakryté či ne.
Jinak klobouk dolů,foto nádherné.
22. 12. 2011 20:04
Ivulinko - delam poradek ve fotkach a tu jsem si uvedomila, ze jsem vubec nenapsala, ze na Mikulase jsem ozkousela tvuj receptik a ze nam moc chutnal. Takze ti prideluji bodika
30
a dovoluji si i pridat fotku
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
29. 9. 2011 11:30
už jsem taky dělala z Alberta 2x,jednou v troubě a a jednou na pánvi( bez vody a cibule,jen jsme jí naložila do marinády přes noc ) ,myslim že na pánvi byla lepší,taková štavnatější,akorát zase nebyla šťáva
každopádně ta marináda je super
![:-( :-(](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/17.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
14. 6. 2011 09:21
Už je masíčko v troubě, zatím to tu voní a vypadá to lákavě, už se těším :)
9. 5. 2011 22:04
Výborný, skvělý recept. Četla sem ho v Albertu, ale radši zkouším co už zkusil někdo jiný. Moc jsme si pochutnali. Dala sem šťouchané brambory k tomu. I manžel co nemá rád moje pokusy si mlaskal :)
3. 5. 2011 10:44
Ha!!
To mi uteklo, Ivi!! A co hůř, nevšimla jsem si ani v tom magazínu!!
Vypadá skvěle, určitě zkusím
![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
![:-/ :-/](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/23.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
3. 5. 2011 10:29
Ivulinko,bodík jsem ti už poslala,chtěla jsem přidat foto z víkendového vaření,ale když jsem to odťukla,někam se mi schovala a nemohu najít
Tak jen chválím,protože mi chutnalo![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
27. 4. 2011 09:59
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
24. 4. 2011 21:01
Mňááám, už jen za ty fotky a použité suroviny letí bod a nadzvukovou rychlostí...![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
24. 4. 2011 20:09
Krásná dobrota
+
a moc príma nafocená![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
24. 4. 2011 19:16
mňam...![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 3 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 4 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 4 hodinami
Tilápie na másle a citronu
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové lokše s husím sádlem
Přidáno před 12 hodinami
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Listové těsto
Mettynka uvařila před 14 minutami
Sekaná se špekem z horkovzdušné fritézy
bohdana uvařila před 15 minutami
Hovězí maso na víně s kořenovou zeleninou
husapetr01 uvařila před 1 hodinou
Rychlý hrnečkový koláč s ovocem z mrazáku
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Sirup z rýmovníku
Zetkova uvařila před 2 hodinami
Čočka na kyselo
ROCKANKAAA@centrum.cz uvařila před 6 hodinami
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 13 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 13 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 16 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: zapečená krkovice zapečená krkovička albert recepty z časopisů recepty z časopisu albert albert magazín albert recepty recepty zapečená krkovička s recepty albert magazín albert časopis albert únor krkovička podle albertu časopis albert recepty recepty z krkovice albert magazín únor albert magazín od 1. 10. časopis albert březen albert magazín recepty časopis albert najít recept na zapečenou krkovici albert kuchařka recepty
Suroviny: krkovice vepřová, česnek, cibule, sůl, olej, omáčka sojová, kečup sladký, med, paprika sušená sladká, pepř, máslo
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zwjv
69 názorů