Plátky z kančí kýty s nakládanými hříbky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 248 kJ / 776 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,61 g |
Tuky | 20,07 g |
Vláknina | 4,85 g |
Cholesterol | 261 mg |
Sodík | 546 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 31,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dostala jsem od kamaráda kus kýty z divočáka, nikdy jsem zvěřinu nedělala, tak jsem prolezla snad všechna možná fóra a weby ohledně zvěřiny, posbírala informace, něco přidala, něco ubrala a výsledkem je tento recept.
Tato kýta byla z mladé lončačky (mladá bachyně), ne z kňoura...kanec se většinou moří, aby se maso zbavilo pachu a zkřehlo, bachyně není třeba....nejlepší je na kuchyňskou úpravu prý sele a lončák (loňské sele, takový junior), starší kusy je třeba dusit, aby změkly :)
Snad mě myslivci neukamenují, jestli hlásám bludy, prodávám, jak jsem koupila :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 6. 2012 00:01
21. 6. 2012 23:55
13. 12. 2011 11:19
19. 5. 2011 11:25
17. 5. 2011 17:19
15. 5. 2011 17:27
15. 5. 2011 11:16
jo, a té smetany tam není ani plný kelímek, takže ani ta to zase tak moc neokyselila
a sladkost dodal ten kečup
15. 5. 2011 11:10
15. 5. 2011 10:30
p.s.pěěknéé foto teta
14. 5. 2011 22:20
myslí se tím jenom ta zvěřina
já nechci,aby mě někdo dusil
já chci být jenom pečená,vařená
14. 5. 2011 21:54
14. 5. 2011 21:24
14. 5. 2011 21:21
14. 5. 2011 19:35
14. 5. 2011 17:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 6 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 10 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 11 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 14 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 4 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 4 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 5 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 6 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plicník lékařský kvete brzy na jaře a patří mezi oblíbené bylinky našich babiček
O plechové formičky na cukroví musíme pečovat, aby nám sloužily dlouho a bez problémů. Poradíme, jak se o ně starat
Ledové matcha latte a frappuccino jako ze Starbucksu: Zelený nápoj z čajového prášku dokonale osvěží a „nakopne“
Další recepty
Tématické fráze: platky z divočáka recepty zvěřina divočák kýta kýta z divočáka kančí kýta kančí kýta recepty divočák kýta recepty kýta z divočáka recept kančí plátek recept na kýtu z divočáka divočák kýta divočák plátky recept kýta z divočáka divočák kýta recept recepty na kýtu z divočáka pečená kýta z divočáka recepty z divočáka kýta kýta divočák recept na kančí kýtu kanci maso recepty ůprava divočáka
Suroviny: kýta kančí, olej, cibule, paprika sušená sladká, kečup sladký, houba hřib, smetana zakysaná, mléko, mouka, sůl
Plátky z kančí kýty s nakládanými hříbky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvyB
17 názorů