Kuřecí stehna na šalvěji, plněná chorizem a bazalkou
Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 224 kJ / 1 009 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,16 g |
Tuky | 64,79 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 198 mg |
Sodík | 1,59 g |
Sůl | 3,90 g |
Sacharidy | 25,72 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dlouho mě lákalo ochutnat chorizo i v tepelné úpravě a tak jsem se rozhodla to vyzkoušet. Nechtěla jsem, aby bylo jídlo překombinované a tak jsem vzala jen pár surovin a dala se do vaření. Chutě se krásně propojily a kombinace choriza a kuřecího masa mě mile překvapila.
Díky opatrnému vykosťování si maso uchová tvar, jakoby bylo s kostí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 7. 2013 07:58
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
31. 7. 2011 12:31
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
26. 5. 2011 15:59
![:-* :-*](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/19.png)
![:-* :-*](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/19.png)
![:-* :-*](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/19.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
26. 5. 2011 12:47
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
25. 5. 2011 20:35
![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-* :-*](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/19.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
25. 5. 2011 19:46
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
25. 5. 2011 19:20
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
25. 5. 2011 19:12
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
25. 5. 2011 19:00
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
25. 5. 2011 16:52
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
25. 5. 2011 15:43
![:-( :-(](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/17.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
25. 5. 2011 12:26
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
25. 5. 2011 12:01
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
25. 5. 2011 11:36
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
25. 5. 2011 11:27
![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 2 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 2 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 3 hodinami
Tilápie na másle a citronu
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové lokše s husím sádlem
Přidáno před 10 hodinami
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hovězí maso na víně s kořenovou zeleninou
husapetr01 uvařila před 10 minutami
Rychlý hrnečkový koláč s ovocem z mrazáku
Jan Nemec uvařila před 43 minutami
Sirup z rýmovníku
Zetkova uvařila před 1 hodinou
Čočka na kyselo
ROCKANKAAA@centrum.cz uvařila před 5 hodinami
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 12 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 12 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 14 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 14 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 15 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 17 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jak dlouho péct kuřecí stehna plněná kuřecí stehna recepty kuřecí prso s chorizem recepty kuř. prsa plněná kuře s chorizem plněné kuřecí stehna pod maso recept na plněná kuřecí stehna kuřecí s bazalkou recept s chorizem jak udelat ve vodě stehna vykostěné kuřecí čtvrtky recepty co dnes uvařit k obědu, něco s bazalkou kuřecí stena vykoštěné pečené kuře s chorizem plněná kuřecí stehna čím zahustit výpek z kuřete recept na kuřecí stehna kuřecí prso plněné chorizem kuřecí stehna recept
Suroviny: stehno kuřecí, chorizo, maso vepřové mleté, šalvěj, bazalka čerstvá, sůl, pepř bílý mletý, cibule, víno bílé suché, olej olivový, mouka hladká, vývar
Kuřecí stehna na šalvěji, plněná chorizem a bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ypP6
22 názorů