Francouzské kuře na smetaně a bílém víně
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 11 846 kJ / 2 831 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 336,93 g |
Tuky | 146,26 g |
Vláknina | 2,56 g |
Cholesterol | 987 mg |
Sodík | 2,40 g |
Sůl | 6,03 g |
Sacharidy | 25,54 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 3. 2020 11:17
13. 1. 2013 18:10
Pavel Mencl: Moc děkuji za komentář, podložený výběrem a vyzkoušením receptu - takových si všichni velmi ceníme.
13. 1. 2013 17:00
Dobrý nápad, dost jsme si pochutnali, máslo jsem prakticky nepoužil, dával jsem olivový olej, místo šlehačky 12% smetanu, šalotku jsem neměl, tak byla cibule, vína 2dcl přívlastkové suché pálavy...
díky moc za inspiraci
díky moc za inspiraci
21. 9. 2011 17:51
nádhera+1
20. 9. 2011 21:03
Věra:Já bobkáč na talíři také nechávám jako dekoračku
Eli opět další krásná a lákavá pochutina+15
Eli opět další krásná a lákavá pochutina+15
20. 9. 2011 19:33
Sampzřejmě precizní práce, jako vždy :) jen ten bobkový list bych mít v talíři nemusela :)
20. 9. 2011 19:19
Eli, to je krásný recept a na tom talíři to vypadá dokonale
20. 9. 2011 12:27
Vypadá to moc dobře+12
20. 9. 2011 10:43
Moc pěkné a určitě chutné,ukládám
20. 9. 2011 09:04
Moc príma recept
20. 9. 2011 08:10
Už mám uloženo, vyvážená jídla od Tebe jsou zárukou, že si pochutnáme
20. 9. 2011 07:58
Elizo - zase dobrota a vím o čem mluvímdělám téměř stejně, jenom nedávám česnek - prostě ho nemůžu
19. 9. 2011 23:05
19. 9. 2011 22:10
Moc děkuji za ohlasy a za body.
Maso naložené v majonéze jsem už také prubovala, ale tohle je variace na klasickou francouzskou kuchyni a nejsem si jistá, zda je v ní nakládání masa do majonézy typické...spíš ne.
Je to taková módní záležitost, vzniklá víceméně díky reklamám na Hellmans, ale osobně si zakládám na čistých chutích a na tom, že vím, co do připravovaného pokrmu vkládám...
Maso naložené v majonéze jsem už také prubovala, ale tohle je variace na klasickou francouzskou kuchyni a nejsem si jistá, zda je v ní nakládání masa do majonézy typické...spíš ne.
Je to taková módní záležitost, vzniklá víceméně díky reklamám na Hellmans, ale osobně si zakládám na čistých chutích a na tom, že vím, co do připravovaného pokrmu vkládám...
19. 9. 2011 21:54
Elizo, pěkný recept, pěkné fotky a docela nejvíc se mi líbí ta poslední, jako z podhledu. Máš 4.bod
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 1 hodinou
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 3 hodinami
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 13 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno 28. 4. 2024 08:42
Právě bylo uvařeno:
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Lucie1982 uvařila před 52 minutami
Cibulové krůtí placičky
daniela1262 uvařila před 53 minutami
Banánové lívance
snejkee uvařil před 1 hodinou
Rebarborový koláč
Radunka14 uvařila před 2 hodinami
Krkovice v domácím leču s bramboráčky
www.anka@ uvařila před 3 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Moanka uvařila před 5 hodinami
Polévka krémová z květákových listů
Edibara uvařila před 10 hodinami
Krémová žampionová polévka
Edibara uvařil před 10 hodinami
Kuře na rýži
uhor13 uvařila před 11 hodinami
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Francouzské madlenky jsou sušenky z piškotového těsta: Poradíme vám, jak je upéct
Kachna na pomerančích je luxusní pokrm, který snadno zvládne i začátečník. S pomerančovým likérem chutná omáčka božsky
Bramborové šišky: Oblíbené sladké jídlo vyžaduje předem uvařené brambory, mák s cukrem mu dají božskou chuť
Další recepty
Tématické fráze: francouzské kuře kure po francouzsku francouzské kuře recept francouzské sváteční kuře francouzská kuřata kuře na víně a smetaně francouzské sváteční kuře recept recepty na bílém víně recept na francouzské kuře kuře na smetaně francouzské kuře recepty malé francouzské kuře kure po francouzku kuře naložene ve smetaně francouzké kuře kuře na houbách a smetaně recept francouzske kure recept na bilem vine francouzské omáčky francouzská omáčka na kuře
Suroviny: prsa kuřecí, slanina anglická, cibule šalotka, máslo, houba hřib, víno bílé, česnek, vývar, smetana ke šlehání, mouka hladká, bobkový list, tymián čerstvý, pepř, sůl, nať petrželová
Francouzské kuře na smetaně a bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K5Xl
18 názorů