Suroviny
Porce: 12 kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 272 kJ / 3 411 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,63 g |
Tuky | 22,62 g |
Vláknina | 25,77 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 117 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 690,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Briošky - šneky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/51WY
Moje poznámka
Briošky - šneky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/51WY
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 3 hodinami
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 4 hodinami
Buchta s jablečnou náplní z remosky
Přidáno před 4 hodinami
Tartaletky s krémem z marshmallow
Přidáno před 4 hodinami
Jednohubky s mašličkou
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové krokety s Polickým uherákem
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Blesková polévka s vaječnou jíškou
margotka53 před 18 minutami
Banánová buchta - hrnková
Hepetka před 1 hodinou
Americké lívance bez kynutí
káťa před 1 hodinou
Bábovka tvarohová
eskymak před 2 hodinami
Maki sushi
tipek136 před 3 hodinami
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 12 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 14 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 14 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 15 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 16 hodinami
Tématické fráze:
velikonoční briošky,
recept na sladké briošky,
briošky z domácí pekárny,
sladké briošky,
brijošky,
brioška z domácí pekárny,
briošky,
recept na briošky,
foto briošky,
briošky recept,
brioška sladka,
brioška recept,
briožky recept,
sladké briošky recept,
brijosky recept,
briošky recept domaci pekarna,
výtažek ze šneků,
briozky,
velikonoční briošky recept,
vynikající briošky
Suroviny:
voda,
sladěnka,
mouka hladká,
droždí,
voda,
sůl,
vejce,
cukr,
mouka hladká,
Komentáře (28)
Omládek som si už dávno obľúbila a miesim ručne. Milujem totiž kontakt s cestom - ako sa mení pod rukami, ožíva.
děkuju, dneska jsem pekla na zítřejší výlet, chuťově vynikající, s těstem se pracovalo jedna báseň
Když nemáš Voňavé pečení, dej do těsta o 20 g cukru méně a přidej vanilkový cukr, můžeš dát i trošku citrónové kůry. Sladovit můžeš nahradit medem, ale pokud se ti těsto s omládkem zalíbí, klidně ho kup - po otevření uschováš v lednici a když ho budeš nabírat vždy jen čistou, suchou lžičkou, vydrží ti i po záruční (spotřební) době, aniž by se nějak změnily jeho vlastnosti. Toto mi poradili přímo ve výrobně sladových výtažků.
Sušené droždí použít můžeš, dej ho asi 2,5-3 lžičky (těsto je dost sladké i mastné).
Ale mám stejný problém jako Merylas s Rebekou a ostatní pekařinky