Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vynikající pizza

I když lze na domácí pizzu koupit těsto v prášku nebo dokonce hotové a chlazené, stačí nemnoho času a můžeme si dobré těsto na pizzu udělat v domácích podmínkách. Postup je poměrně podrobný a jak si pizzu naplníte, aby byla skutečně vynikající, je jen na vás.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

4. 6. 2008 11:11

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie9 951 kJ / 2 378 kcal
Bílkoviny50,50 g
Tuky108,30 g
Vláknina14,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,21 g
Sůl8,00 g
Sacharidy293,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

mischelinka

15. 6. 2019 20:36

Je opravdu výborná.Těsto je super,nelepivé a dobře se s ním pracuje.:yes:Dovolím si přidat foto:-D

kouzelnice

1. 6. 2019 15:32

Nemám ráda na pizzu těsto,které vykyne jak buchta a je vysoké,tak jsem hledala a náhoudou objevila tenhle recept.Těsto je výborné,krásně se s ním pracuje,jsem nadšená!Recept si ukládám i když jsem trochu upravila,mouky jsem dala většinu špaldovou hladkou,trochu pšeničné hladké a trochu špaldové celozrnné.Výsledek byl skvělý,jen se po ní zaprášilo.<3:yes::yes::yes:

janulle

11. 3. 2017 17:22

Právě peču, jen jsem musela přidat více vody do těsta. Dělala jsem v domácí pekárně a těch 250ml tekutiny na 400g mouky je málo. Těsto se nechtělo spojit.

chocolate

26. 11. 2016 17:22

alka.slavikova: Ja testo rozdelim po bochancich na jednotlive kulicky a ty dam do mikrotenu.

alka.slavikova

26. 11. 2016 17:20

těsto je vynikající, jemné, dala jsem ho do ledničky - asi do rána, abych udělala pizzu, je tam 2 hodiny a kyne a kyne už přetíká, už je plná miska. asi ji budu muset udělat ještě dnes. jak to děláte Vy?, které píšete, že ji dáte do ledničky. :-D

alus.s:

Vena_1982

23. 11. 2014 19:07

Výborné, jednoduché, z várky byly dvě pizzy. Jedna hned, druhá o den později. Těsto v lednici v pohodě vydrží. :-) :yes::yes::yes:

alus.s

11. 8. 2014 17:28

Je opravdu vynikající, tenká. S těstem se nádherně pracovalo. Měla jsem necelé dva velké plechy, pekla jsem na spodním roštu 7 min a poté 3 min na horním roštu (kvůli barvě sýra) při 250°C. Těsto jsem si nechala zpracovat v pekárně, uložila jsem jej na 20 hod do lednice neb jsem neměla čas hned pizzy upéct. Zasloužený bodík :yes: :-p

Michaela

22. 3. 2013 14:34

Dnes vyzkoušeno. Nevěřila jsem, že smícháním droždí a cukru se za chvíli fakt rozpustí - ale rozpustilo. A musím přiznat, že teda recept je moooc dobrý, měla jsem z toho dva celé plechy, krásné tenoučké křupavé těsto, jedna pizza hawai a druhá směs - sýr, žampiony, olivy, šunka, kukuřice, cibulka. Po propočítání obou obrovských pizz - 150Kč luxusní :-) a to jsme si bohatě surovin dopřáli.
Děkuji za recept. :yes:

Michaela

22. 3. 2013 14:07

Dnes vyzkoušeno. Nevěřila jsem, že smícháním droždí a cukru se za chvíli fakt rozpustí - ale rozpustilo. A musím přiznat, že teda recept je moooc dobrý, měla jsem z toho dva celé plechy, krásné tenoučké křupavé těsto, jedna pizza hawai a druhá směs - sýr, žampiony, olivy, šunka, kukuřice, cibulka. Po propočítání obou obrovských pizz - 150Kč luxusní :-) a to jsme si bohatě surovin dopřáli.
Děkuji za recept. :yes:

Michaela

22. 3. 2013 13:35

Dnes vyzkoušeno. Nevěřila jsem, že smícháním droždí a cukru se za chvíli fakt rozpustí - ale rozpustilo. A musím přiznat, že teda recept je moooc dobrý, měla jsem z toho dva celé plechy, krásné tenoučké křupavé těsto, jedna pizza hawai a druhá směs - sýr, žampiony, olivy, šunka, kukuřice, cibulka. Po propočítání obou obrovských pizz - 150Kč luxusní :-) a to jsme si bohatě surovin dopřáli.
Děkuji za recept. :yes:

Irrena

24. 2. 2013 13:41

Dnes jsem ji upekla a je opravdu výborná:yes:Z tohoto množství těsta jsem měla jednu na velký plech obdélníkový a jednu na kulatý plech;-)

jozef

21. 2. 2013 14:01

Pizza je super pridavam medzi naj je skvela odporucam a suhlasim s nazvom . Mne osobne chuti velmi je medzi naj pizzami a ma na to právo :-D:-));-):-8:-):-K:-K::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::-p dobru chut

Kykydee

17. 1. 2013 13:16

Včera jsem vyzkoušela a recept ukládám mezi oblíbené:yes:
Pizza je výborná. S těstem se skvěle pracuje, nechala jsem ho odležet skoro celý den v lednici a bylo to super. Nejedla jsem lepší pizzu. Z dávky jsem udělala 11 krásných malých pizziček tvaru koláčku, což skvěle vypadá a obložila jsem je 2 náplněmi. Na jednu jsem použila protlak, tapenádu z olivek, pršut a postrouhaný sýr. Druhou jsem udělala ze sýrů eidam a niva. Bylo to úžasné, můj muž byl nadšen, k tomu červené vínko a měli jsme úžasný večer. Pro děti budu obkládat šunkou a sýrem. VŘELE DOPORUČUJI a dávám bodík:yes::-)):-K;-)

Giulia

7. 7. 2012 20:00

Těsto na pravou italskou pizzu se má nechat odpočinout v ledničce,alespon 12 hodin.Nesmíme ho nechat v teple-nesmi vykynout!!!A mám pro vás typ,místo vody dejte bublinkovou vodu.Pizza bude více křupavá:-))Buon appetito :-)

andrejika

9. 6. 2012 18:04

Výborné těsto, dobře se s ním pracuje, křehké. Já dala domácí šunku na kostičky, klobásky, různé sýry, rajče, papriku a čerstvou bazalku:-) s dovolením připojuji fotečku a :yes: +33

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pizza recept recept na pizzu náplně na pizzu náplň na pizzu recepty na pizzu top recepty pizza pizza náplně pizza náplň vynikající těsto na pizzu náplň na pizzu recept recept pizza pizza videorecept pizza recepty pica recept recepty pizza cesto na pizzu americká pizza recept náplně do pizzy recept pizza na plech americká pizza

Suroviny: mouka hladká, droždí, olej, voda, sůl, cukr

TopRecepty.cz

Vynikající pizza

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QDZ