Konfitovaná kachna s česnekem a tymiánem
Na této kachně si nejlépe pochutnáte, pokud si k ní připravíte červené karamelizované zelí s opečenými bramborovými plátky. Větvičky čerstvého tymiánu se k drůbeži hodí a nahradí vůni kmínu, který je v tomto receptu vynechán.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 19 437 kJ / 4 646 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,88 g |
Tuky | 499,03 g |
Vláknina | 5,90 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 426 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 20,97 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 10. 2011 18:13
22. 10. 2011 18:11
22. 10. 2011 17:54
22. 10. 2011 15:23
při té poslední fotce jsem jenom polkla..zato hodně hlasitě
22. 10. 2011 14:50
22. 10. 2011 14:08
22. 10. 2011 13:43
22. 10. 2011 13:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 6 hodinami
Placičky s kopřivami
Přidáno před 9 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 10 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 13 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velice pikantní utopenci jen pro otrlé
zutro uvařil před 3 minutami
Pohár ze zakysané smetany a pudinku bez vaření
Moanka uvařila před 1 hodinou
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
RabaRoman uvařila před 2 hodinami
Sirup z květů černého bezu
Mishishe1 uvařila před 2 hodinami
Vepřová plec na hořčici
harvel uvařil před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
marketakostova uvařil před 6 hodinami
Rychlý fazolový guláš
dyll3n uvařila před 6 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Misulka12 uvařila před 7 hodinami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
Christine uvařil před 8 hodinami
Svíčková na smetaně
maja.pavlickova@centrum.cz uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
Jak nejlépe použít sádlo, které se vypeklo z husy nebo kachny? Máme několik možností, inspiraci najdeme v radách našich babiček
Další recepty
Tématické fráze: konfitovaná husa konfitování masa konfitovaná kachní prsa konfitovaná husa recept konfitovana kachní stehna konfitovaná krkovice konfitovana husí stehna konfritovaná kachna konfritování svatomartinska kachna kachna na česneku konfitovana svatomartinská husa recept svatomartinská kachna recept kachní prsa konfitovaná husa konfitovaná konfitování husy recept konfitovaná husa konfitovana kačena komfitovaná kachna svatomartinská husa recept pohlreich
Suroviny: kachna, sádlo, pepř mletý, sůl, česnek, tymián, vývar masový, mouka hladká
Konfitovaná kachna s česnekem a tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P5r1
38 názorů