Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Svatomartinská husa s rolovaným bramborovým knedlíkem a jablečným zelím

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min

180 min (180 min příprava, bez doby odležení)

15. 11. 2012 20:38

Suroviny

Porce: 4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 620 kJ / 2 060 kcal
Bílkoviny47,23 g
Tuky33,59 g
Vláknina30,14 g
Cholesterol 523 mg
Sodík 184 mg
Sůl0,24 g
Sacharidy365,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Menu.domů.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Martin

20. 10. 2015 14:45

Tak to máte moc pěknou, palec nahoru. Moc pěkně vypadají i ty knedlíky, ty jsem ještě takhle neviděl,to máte nějaký rodinný recept?
My jsme letos díky hodně teplému podzimu zkoušeli v předstihu - jakoby takové generálce - husu na grilu http://www.zabijacky.cz/news/svatomartinska-husa/ a nedopadla myslím také špatně. Ale co naplat, knedlíky a zelí na grilu nedáme;-)
Ještě jednou díky za inspiraci

Kadlik Kadlik

25. 11. 2012 20:34

tohle se nedá jen tak minout, to se musí ocenit! Nádhera!:yes:

Eliza Eliza

18. 11. 2012 17:11

senky: Senky, děkuju za komentík a krásné fotky.:-K

Eliza Eliza

18. 11. 2012 16:49

Veronika.Hrozna: Vidličkou napíchneš roh utěrky, zvedneš ruku, knedlík tím vyroluješ a vzápětí ho z vody vyndáš "podběrákem".:-K Opatrně na několika místech propícháš vidličkou, aby unikala pára.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

18. 11. 2012 16:00

Ten knedlík je potřeba vrátit do té vroucí vody ,když jej rozbalíš,a ješté vařit, nebo pak už jen jak píšeš vybrat a nakrájet ???:-?:-D

senky senky

18. 11. 2012 13:38

Jsme po obědě:-*:-* a moc jsme si pochutnali:yes::yes: jen s malou úpravou, výpek jsem nezahušťovala, máme to tak raději. K tomu lahvinka svatomartinského Mullera a dokonalá neděle, protože teď se už ani nezvedneme:-D:-D:-D bod a s dovolením foto;-):-K

Eliza Eliza

18. 11. 2012 09:07

Jsem velmi potěšená, že se recept líbí a všem Vám děkuji za reakce.:-K Ale abych nespravedlivě nesklízela pochvaly sama, doporučuju se podívat na stránky, ze kterých jsem čerpala (viz poznámka - menu.domů). Patří sympatické a moc šikovné holce, podle jejíhož perfektního videonávodu jsem postupovala. Její koncept -mimo jiné- spočívá v tom, že coby foodkritik navštěvuje drahé restaurace, degustuje a pak vaří doma totéž (včetně srovnání finanční náročnosti). :yes:

senky senky

18. 11. 2012 08:41

U nás dnes dvojí zelí, dvojí knedlík ;-);-) ale husa podle Tebe:yes::yes: jen těsně před dopečením přidám ještě jablíčka bez slupek, milujeme je pečená ve výpeku:-8:-8

rebeka rebeka

18. 11. 2012 08:07

husa je výborná, ale zelí, a zejména ten knedlík, mě uchvátily:-O, dokonalé:yes::-K

chocolate chocolate

17. 11. 2012 23:11

Skvělé:-!
Dokonalý popis, bod

Eliza Eliza

17. 11. 2012 12:45

jarda Kadic: Tak to jsem ráda.:-) S tím špenátem je to super nápad!!:-p

jarda Kadic jarda Kadic

17. 11. 2012 12:08

Dnes jsem, husu nemaje, dělal ty knedle, já jsem na bramborové machr, takže se povedly, do jednoho jsem “zamontoval podušeny listový špenát,a taky dobrý, byly s kuřetem.:-p:-p:-p

Eliza Eliza

16. 11. 2012 21:42

Anna Kocikova: Aničko, když jsem to zvládla já (a co se knedlíků týče, si opravdu nevěřím), tak se to jistě povede i Tobě. Zkus to, fakt na tom nic není, jen se přesně držet návodu a dobrounký knedlík je hotový...

Eliza Eliza

16. 11. 2012 21:14

Moc Vám všem děkuji za reakce a body.:-K
Václave, profík nejsem, protože by po mně mohla do kuchyně nastoupit uklízecí četa...:no::-D Kdybych tohle měla vařit pro provozovnu, zřejmě by mě odvezli "rychlou"...:-D
Zdeňko, rozepsala jsem to detailně, aby se případným zájemcům recept povedl stejně jako mně - měla jsem radost a o tu je fajn se podělit, no né?..;-)

jarka skrobakova

16. 11. 2012 18:25

luxusní recept, nádhera Elizo:yes::yes::-p:-p:-p:-p:-p:-K:-K:-K:-K

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na svatomartinskou husu husa se zelím jak upect svatomartinskou husu svatomartinské menu jablečné zelí svatomartinské menu recepty bramborové knedlíky pohlreich svatomartinská husa s jablky recept menu domů svatomartinská husa bramborový knedlik podle polreicha husa s jablky recept svatomartinské menu recept svatomartinská husa s jablky recept na svatomartinkou husu pečená husa pohlreich recept bramborový knedlík který se vždy povede menu domů bramborové knedlíky jak se pece svatomartinska husa recept husa se zelím svatomartinská

Suroviny: stehno husí, jablko červené, cibule, cibule červená, máslo, kmín celý, sůl, víno bílé, mouka hladká, vývar drůbeží, zelí hlávkové, jablko červené, cukr třtinový, cukr krystal, cibule, džus jablečný, máslo, kmín celý, pepř, sůl, brambory, mouka hrubá, vejce, krupička, solamyl, máslo, žloutek, slanina anglická, sůl

TopRecepty.cz

Svatomartinská husa s rolovaným bramborovým knedlíkem a jablečným zelím

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mNWR