Rajská polévka sváteční
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 2 883 kJ / 689 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,40 g |
Tuky | 15,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 331 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 6,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 1. 2012 12:58
27. 1. 2012 13:09
I tuto polévku máme rádi a vůbec všechny lehce navinulé polévky.
27. 1. 2012 11:34
taddy1: já ti věřím
27. 1. 2012 11:30
spagetka: Zraziky - jestli je to to samé, tak vím. Ale podle ingrediencí určitě. Ještě to dám do kupy.
27. 1. 2012 11:17
Jé a už jsi dělala ty jejich zrazy? (hovězí, cibule, tuk, strouhanka,pepř, já to vylepšila libečkem a závitky...)
No to nemá chybu, vidíš a ani nevím, jestli to tu je
No to nemá chybu, vidíš a ani nevím, jestli to tu je
27. 1. 2012 11:11
spagetka: Máš pravdu, jen tak okrajově vezmou zalewajku, bialy barcz, ale polévkama oni žijí. Ovšem na svíčkovou a vepřovou je utáhneme, klídek. Na to nemají ani jejich pirožky - i když mi chutnají, to je fakt. Zkrátka - každá země má své a my to tu prubnem.
27. 1. 2012 10:56
taddy1: Ty ji máš taky? No že se ptám cooo
Nejlepší je, když se k nám na návštěvu chystaj polské rodiny a daj se do hovoru,který z jejich receptů je ten nej... to ti fakt přestane chutnat i suchej chleba a víš u čeho je nejvíc "keců"? Správně - u bigosu , fakt prokecaj celé odpoledne
Nejlepší je, když se k nám na návštěvu chystaj polské rodiny a daj se do hovoru,který z jejich receptů je ten nej... to ti fakt přestane chutnat i suchej chleba a víš u čeho je nejvíc "keců"? Správně - u bigosu , fakt prokecaj celé odpoledne
27. 1. 2012 10:53
spagetka: To je nejlepší - večeře v kuchařce na str. 136...
27. 1. 2012 10:42
Souhlasím, že s kvalitním vínem je to lepší, nakonec přece zbytek nevyleju, že jo , jinak po rajské polévce v jakékoli podobě se může od malinka utlouct moje dcera (teda nevím po kom), naopak rajskou omáčku nesní (taky nevím po kom ), radši si ji zředí na polívku....
Jinak ji pošlu recept, ať si to uklohní, už velká dost
Jinak ji pošlu recept, ať si to uklohní, už velká dost
27. 1. 2012 10:00
zizala: To je pravda - když chceš s vínem dobře uvařit, musíš tam dát takové víno, kterého se s chutí napiješ a ne ty krabicové humusy. Pak to má úroveň a můžeme si říct, že umíme vařit.
27. 1. 2012 09:19
taddy1: S vínem vařím ráda, dřív jsem dávala do jídel podřadné, bylo mi líto dobrého vína do jídla. Ale pak jsem zjistila, že, když se to nešidí a dá se dobré víno, má jídlo úplně jinou chuť
27. 1. 2012 09:02
Když jsem ji dala ve sklenici mamince tak zadělala na knedlíky v domnění, že je to rajská omáčka s masem. Jenže rajskou dělám jako pečení... v troubě. Tedy - když je čas. Ale s tím vínkem to fakt nemá chybu. Dobré víno do polévky - zbytek do mě - a úspěch zaručený. Jen ne osmička ocet.
27. 1. 2012 08:43
Pěkná polévka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Soufflé buchta
Přidáno před 1 hodinou
Kefírová rychlovka
Přidáno před 12 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 15 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 17 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečená brokolice se smetanou, slaninou, bramborem a sýrem
Zlatka75 uvařil před 57 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 6 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 9 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 10 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 10 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 10 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 11 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 11 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rakytník řešetlákový zahradu pěkně zdobí a navíc je nabitý vitamíny. Bobulky zmrazíme nebo zpracujeme na sirupy a džemy
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Přebytek rajčat ze zahrady zpracujeme na protlak. Oceníme ho při vaření rajských omáček nebo polévek
Další recepty
Tématické fráze: nejlepší rajská polévka rejská polévka rajska polevka s vinem rajská polévka nejlepší rajská polévka rejská omáčka rajská polévka nejlepší recept rejská polévka recept raska omačka rejska omacka recept rajská po vložka do rajské polévky sváteční večeře recept co se dává do rajské polévky sváteční rajská omáčka svatecni polevka rajská polévka z rajčatového protlaku polévka rajská s vinem rajská polívka z protlaku vložky do rajské polévky
Suroviny: maso hovězí na polévku, protlak rajčatový, cibule, zelenina kořenová, libeček, skořice celá, citron, koření hřebíček, pepř, koření nové koření, bobkový list, sůl, víno bílé, jíška máslová, cukr, nudle široké
Rajská polévka sváteční
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJQW
13 názorů