Hovězí loupaná plec na víně po italsku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 313 kJ / 792 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,06 g |
Tuky | 2,17 g |
Vláknina | 30,38 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 379 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 61,12 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: S Italem v kuchyni, mírně upraveno
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 2. 2012 10:19
4. 2. 2012 10:15
4. 2. 2012 10:09
4. 2. 2012 09:32
4. 2. 2012 08:52
3. 2. 2012 23:29
3. 2. 2012 23:27
3. 2. 2012 23:25
hovězí poněkud zenedbávám, a protože právě od tebe je tu spousta krásných receptů s jmenovaným, ukládám a slibuji, že velmi v brzké době zrealizuju
jenom dotaz: jakou doporučíš přílohu, prosím
3. 2. 2012 22:43
3. 2. 2012 22:34
3. 2. 2012 21:50
3. 2. 2012 21:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé hot dogy
Přidáno před 10 hodinami
Čočkorýže s cibulkou na slanině
Přidáno před 11 hodinami
Zdravý jetelový sirup
Přidáno 26. 5. 2024 18:05
Piškotová roláda s pomocí varného mixéru
Přidáno 26. 5. 2024 15:20
Hrnkové knedlíky z kefíru a máslových krutonů
Přidáno 26. 5. 2024 13:52
Guláš na jedničku
Přidáno 26. 5. 2024 09:53
Právě bylo uvařeno:
Játrová omáčka
Thomas17 uvařila před 2 hodinami
Rychlokoblížky
kristeena uvařila před 3 hodinami
Krémová česnečka
Magda22 uvařila před 3 hodinami
Jemně perlivá bezinková limonáda
jpekny uvařila před 3 hodinami
Jednoduchý quiche
agatha_001 uvařila před 3 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
dexulka uvařil před 4 hodinami
Švýcarský jogurtový chléb
Mirka1957 uvařila před 5 hodinami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Estermik uvařila před 6 hodinami
Rizoto z pánve s vepřovým masem
vladhn uvařila před 8 hodinami
Strouhaná buchta II
Vendula Vágnerová uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Silný zeleninový vývar ze slupek šetří peníze, nestojí skoro nic a skvěle chutná s nočky
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Jak vybrat hovězí přední maso? Záleží, na co jej chcete použít
Další recepty
Tématické fráze: hovězí plec co z hovězí plece hovězí plec recepty hovezi pero hovězí plec recept hovězí plecko hovězí plecko recepty hovězí plec na červeném víně hovězí na víně co s hovězí loupanou plecí recept na hovězí plec hovězí péro recepty recept na hovězí loupanou plec konfitovaná hovězí plec recepty hovězí plec hovězí plecko recept plec na vine hovězí přední plec recept na loupanou plec hovězí plecko na víně
Suroviny: plec hovězí loupaná, víno červené, cibule, mrkev, celer, petrželka kořenová, česnek, bobkový list, skořice celá, koření hřebíček, rozmarýn čerstvý, pepř, sůl, mouka hladká, olej olivový, vývar hovězí
Hovězí loupaná plec na víně po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xnok
27 názorů