Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žitno-pšeničné špičky

Hodnocení receptu je 5,0 (35×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 2. 2012 12:15

Suroviny

Porce: 5 větších špiček asi po 120-130 g

Nutriční hodnoty

Energie5 940 kJ / 1 420 kcal
Bílkoviny42,00 g
Tuky6,65 g
Vláknina25,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,81 g
Sůl12,00 g
Sacharidy285,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

29. 2. 2012 13:43

m.lumicek: :-8 budu moc ráda, když je zkusíš;-) Jen počítej s tím, že to nejsou žádné "péřově nadýchané" bílé rohlíky, jsou trošínku těžší, převahou té žitné mouky. (I můj konzervativní manžel si je moc pochvaloval, asi jsme už toho slaného z pouze hladké mouky přejedení:-)) )
Nech je před pečením opravdu dobře nakynout, i 45 - 60 minut. Ať se podaří!:yes:

m.lumicek m.lumicek

29. 2. 2012 13:38

cathleen:díky za rychlou odpověd :-) hned zítra vyzkouším ,ale bodík dávám již dnes za pěkné lákavé foto ;-) :yes:

cathleen cathleen

29. 2. 2012 13:33

m.lumicek: jj, Jani:yes: Dej místo ní lžičku včelího medu, má podobné účinky ;-)

m.lumicek m.lumicek

29. 2. 2012 13:31

Dá se sladěnka nahradit obyčejným cukrem?nebo to bude mit jiný efekt?

Pajaja

29. 2. 2012 13:23

Ježiš, jen se do nich zakousnout! :-p:yes:+

Fokuska Fokuska

29. 2. 2012 13:09

Hmm,vypadají moc dobře,asi taky upeču:-p

cathleen cathleen

29. 2. 2012 12:39

bystrouska: Určitě můžeš, jen se připrav, že je těsto tužší, než na bílé rohlíky;-) A nevím, jestli ho v pekárně nebude málo - aby se ti tam nepřevalovala menší koule:-D

bystrouska

29. 2. 2012 12:29

Špičky vapadají úžasně:yes:. Ráda bych je zkusila. Mohu je zadělat v pekárně? Až je vyzkouším ( nejspíš o víkendu) určitě přidám foto:-K.

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: sladěnka ječmenná co je to sladěnka recept na zitno psenicny chleb zitno psenicne rohliky žitno pšeničný chléb recept žitno-pšeničný pečený v troubě pečivo z pšeničné celozrnné mouky recept zitno psenicne housky žitno pšeničné dalamánky zitno-psenicne na housky žitno pšeničné bulky pecivo-špičky špaldovo žitné housky obrázky psenicno zitne rohliky peceni s zitno celozrnne mouky zitno-spaldove rohliky jak si doma upéct rohlíčky z pseničné celozrnné mouky pšeničná sladěnka zitno psenicne pecivo chlebové špičky

Suroviny: voda, sladěnka, droždí, mouka hladká, voda, olej, sůl, kmín drcený, mouka žitná chlebová, mouka hladká

TopRecepty.cz

Žitno-pšeničné špičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2OJz