Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Choceňský kastrol

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

30. 3. 2012 18:29

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 037 kJ / 726 kcal
Bílkoviny121,04 g
Tuky5,70 g
Vláknina15,50 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 378 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy32,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Přílohy: rýže, vařené brambory, ameriky, hranolky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

4. 4. 2012 10:18

Jana Remkova::-))Děkuji za pochvalu;-):-K
Chuťově to bylo velice dobré:-pMraženou zeleninu jsem nahradila čerstvou,nakrájenou na delší špalíčky(celer, mrkev,petržel)a zázvor do marinády byl také čerstvý-nadrcená 1PL:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 4. 2012 16:19

Anna Kocikova: tak tys mne předběhla!!:-//, ale máš to mooc hezké!!!!:yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 4. 2012 15:45

Barrinku-Richarde,když máš dnes ten svůj krásný den;-)tak Ti přeji všechno nejlepší:-K:-K,posílám Ti bodík za dobrou baštu a přidávám fotky i s popsaným fotopostupem:-))
Díky za fajn recept,pochutnali jsme si-já s opečeným bramborem a manžel s rýží:-p+:yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

30. 3. 2012 23:37

Jana Remkova::-))taky se s tím poperu a přidám foto,ale zítra máme zase"kulky"najinak";-):-))

eva hubova eva hubova

30. 3. 2012 23:26

Jana Remkova: :-D:-D Jani, neboj...zítra a v neděli bude hovězí:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 3. 2012 23:08

Anna Kocikova: máš recht, já si to uložila a asi bych se s tím nějak poprala;-). Uvidíme, zkusíme.;-) Pokud mne ovšem nepředběhne Evička Hubová:-D:-))

Anna Kocikova Anna Kocikova

30. 3. 2012 19:50

1974andrea::-))Než jsem to sesmolila,tak jsi reagovala a to velice dobře;-):-)Ale na druhou stranu se musí ocenit,že i chlapi tady přidávají recepty a myslím si,že celkem dobré:-pHolt mají smůlu,že to nemají tak vychytané jako ženské,které se kolem sporáku točí každý den;-)
Ríšo,doufám,že jsi normální chlap a nebereš to jako útok proti své osobě:-))Já být mladá a neznalá vaření,také bych trošku tápala:-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

30. 3. 2012 19:45

Zhotovené jídlo podle tohoto receptíku bude určitě moc dobré:-p
Já bych jen upřesnila postup přípravy,zdá se mi to zvlášť pro začínající trošku nesrozumitelné:-8
1-2(není uvedeno)cibule s česnekem nasekáme nadrobno,přidáme asi mletý zázvor,sůl,tymián,sojovku,worchester( nevím kolik?)pivo a do toho naložíme maso,jak je uvedeno(na jak dlouhou dobu?)
Pak voložíme na olej zbývající pokrájenou cibuli,kterou necháme zpěnit,přidáme zeleninu,chvilku orestujeme a přidáme naložené maso i s marinádou,vše podusíme a necháme odpařit přebývající tekutinu do námi požadované hustoty.
Ríšo,napsala jsem to správně;-):-)

1974andrea 1974andrea

30. 3. 2012 19:44

Trochu nedopsaný recept, není tam, co se má po naložení masa s ním udělat atd. Chtělo by to trochu rozepsat, hlavně pro ty méně zkušené kuchaře;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pivo kastrol choceňské pivo chocensky nuty recept nejlepší maso na neděli příprava kastrol na smažení cikansky kastrol recept worchester maso naložené naložené maso co s nim jak udelat dobre kulky z mlete do omacky videorecept

Suroviny: prsa kuřecí, směs zeleninová pod svíčkovou, zázvor, sůl, tymián, omáčka sojová, omáčka worcesterová, cibule, česnek, olej, pivo světlé

TopRecepty.cz

Choceňský kastrol

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4400