Kadlíkova vepřojátrová paštika
Pokud jste milovníci poctivých paštik, jistě oceníte recept na tuto paštiku, ve které můžete upotřebit čerstvé vepřové maso a játra. Nejlepší paštika je totiž ta, kterou si uděláte doma.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 13 503 kJ / 3 227 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 413,30 g |
Tuky | 58,68 g |
Vláknina | 92,15 g |
Cholesterol | 6,16 g |
Sodík | 2,37 g |
Sůl | 6,75 g |
Sacharidy | 240,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
U masných výrobků, se uplatňuje opakovaná pasterizace v průběhu jednoho i více dnů. První pasterizaci přežijí spory, po zchladnutí vyklíčí a jsou zničeny další pasterizací. Proto je dobré zavařit paštiku ještě jednou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 10. 2014 19:53
Kadlíku, už jsem se dlouho tak nenasmála, jako u Tvého receptu Díky, díky, díky Hledala jsem nějakou paštiku a tu tvoji vyzkouším
20. 6. 2014 18:57
Tak pašteku som robila stále z bôčika ale zkusim z hlav Dakujem za príbeh ,ktorý Nás pobavil a recept,ktorý určite vyzkušám.
20. 6. 2014 17:26
14. 4. 2013 19:32
Dnes jsem vyráběla paštiku, stejná tu není, ale hodně podobných, proto nechci přidávat paštiku podvacáté. Povedla se mi hezká fotka, přidávám s dovolením k tomuto receptu, protože se mi moc líbí popis postupu. Přidávám panáčka rumu a kostičky uzeného bůčku nebo slaniny. Peču-vařím ve vodní lázni v troubě, množství cca 1,5kg.
+ domácí chleba i višňový džem
Jo a +34
+ domácí chleba i višňový džem
Jo a +34
10. 9. 2012 07:44
super popis
ale dělat nebudu, představa že vařím doma prasečí hlavu a pak ji budu obírat tak nato nemám žaludek
ale dělat nebudu, představa že vařím doma prasečí hlavu a pak ji budu obírat tak nato nemám žaludek
15. 8. 2012 17:16
Skvělý postup+1
24. 5. 2012 12:38
23. 5. 2012 02:22
... Kadlíku .. jsi kulinářský Bůh !!!
18. 5. 2012 23:05
Geniální popis,jako vždy Opět požaduji tvoji kuchařku,i s postupy
15. 5. 2012 19:49
úžasně popsaný receptíksuper
14. 5. 2012 18:55
Vážené dámy, ba i pánové. Děkuju za body, honocení... Ale upozorňuju! Jenom jsem improvizoval, někomu se to může zdát nahořklé díky množství jater, a podobně! Prostě jsem zkusil, a podle tvrzení - hlad je nejlepší kuchař, jsem si šmákl...
14. 5. 2012 16:22
Tak to jsem si zase jednou početla,supervždy se těším na tvé receptíky,číst je to je opravdu zábavaPaštika se mi moc líbí a recept ukládám a jak bude trochu času,tak vyzkouším není nad domácí paštičku
14. 5. 2012 16:12
Kadlíku, už za to parádní počteníčko dostáváš bod a za recept další, ikdyž už jen pomyslný, dva nejde dát
14. 5. 2012 15:57
Nádherné počteníčko
14. 5. 2012 14:40
a děkuju za bodíky!!!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Míchaný pampeliškovo-sedmikráskový med
Přidáno před 2 hodinami
Žloutkový krém s borůvkami
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí stehna s ajvarem a medvědím česnekem
Přidáno před 9 hodinami
Klobásy
Přidáno před 14 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 14 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila před 4 hodinami
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila před 4 hodinami
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila před 5 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
andrejkowa.nela uvařila před 5 hodinami
Bezlepková rychlá pizza
LenkaMH uvařila před 5 hodinami
Hrnková bábovka
jalamo uvařila před 7 hodinami
Buchtičky s krémem
Grecmanova uvařil před 8 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Kody74 uvařila před 8 hodinami
Vydatný kuřecí vývar
Kody74 uvařila před 8 hodinami
Čočka na kyselo
Foxina uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na rychlou domácí paštiku. Víte, jak ji správně zavařit? Poradíme, čím ji okořenit a dochutit
Buchty po ránu: Apple pie podle Josefa Maršálka. Na americký koláč se šťavnatými jablky je potřeba správná mouka
Kalendář vánočního pečení: Co si naplánovat na druhý adventní týden
Další recepty
Tématické fráze: zavařování paštiky zavařená domácí paštika paštika z vepřové hlavy zavařená paštika jak dlouho zavarovat pastiku jak dlouho vařit paštiku jak zavařit paštiku konzervace paštiky zavařování pastiky do sklenic zavařování paštik domácí paštika zavařená jak dlouho se zavařuje paštika zavařovaná paštika zavařování domácí paštiky konzervace paštik jak zavařit domácí paštiku domaci zavařena paštika zavarovani pastiky v troube paštika zavařování domácí paštika z vepřové hlavy
Suroviny: hlava vepřová, játra vepřová, cibule, kuře, rohlík, bobkový list, pepř celý, sůl, tymián, pepř mletý, majoránka, chilli
Kadlíkova vepřojátrová paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y78P
38 názorů