Kadlíkova vepřojátrová paštika
Pokud jste milovníci poctivých paštik, jistě oceníte recept na tuto paštiku, ve které můžete upotřebit čerstvé vepřové maso a játra. Nejlepší paštika je totiž ta, kterou si uděláte doma.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 13 503 kJ / 3 227 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 413,30 g |
Tuky | 58,68 g |
Vláknina | 92,15 g |
Cholesterol | 6,16 g |
Sodík | 2,37 g |
Sůl | 6,75 g |
Sacharidy | 240,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
U masných výrobků, se uplatňuje opakovaná pasterizace v průběhu jednoho i více dnů. První pasterizaci přežijí spory, po zchladnutí vyklíčí a jsou zničeny další pasterizací. Proto je dobré zavařit paštiku ještě jednou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 10. 2014 19:53
Kadlíku, už jsem se dlouho tak nenasmála, jako u Tvého receptu Díky, díky, díky Hledala jsem nějakou paštiku a tu tvoji vyzkouším
20. 6. 2014 18:57
Tak pašteku som robila stále z bôčika ale zkusim z hlav Dakujem za príbeh ,ktorý Nás pobavil a recept,ktorý určite vyzkušám.
20. 6. 2014 17:26
14. 4. 2013 19:32
Dnes jsem vyráběla paštiku, stejná tu není, ale hodně podobných, proto nechci přidávat paštiku podvacáté. Povedla se mi hezká fotka, přidávám s dovolením k tomuto receptu, protože se mi moc líbí popis postupu. Přidávám panáčka rumu a kostičky uzeného bůčku nebo slaniny. Peču-vařím ve vodní lázni v troubě, množství cca 1,5kg.
+ domácí chleba i višňový džem
Jo a +34
+ domácí chleba i višňový džem
Jo a +34
10. 9. 2012 07:44
super popis
ale dělat nebudu, představa že vařím doma prasečí hlavu a pak ji budu obírat tak nato nemám žaludek
ale dělat nebudu, představa že vařím doma prasečí hlavu a pak ji budu obírat tak nato nemám žaludek
15. 8. 2012 17:16
Skvělý postup+1
24. 5. 2012 12:38
23. 5. 2012 02:22
... Kadlíku .. jsi kulinářský Bůh !!!
18. 5. 2012 23:05
Geniální popis,jako vždy Opět požaduji tvoji kuchařku,i s postupy
15. 5. 2012 19:49
úžasně popsaný receptíksuper
14. 5. 2012 18:55
Vážené dámy, ba i pánové. Děkuju za body, honocení... Ale upozorňuju! Jenom jsem improvizoval, někomu se to může zdát nahořklé díky množství jater, a podobně! Prostě jsem zkusil, a podle tvrzení - hlad je nejlepší kuchař, jsem si šmákl...
14. 5. 2012 16:22
Tak to jsem si zase jednou početla,supervždy se těším na tvé receptíky,číst je to je opravdu zábavaPaštika se mi moc líbí a recept ukládám a jak bude trochu času,tak vyzkouším není nad domácí paštičku
14. 5. 2012 16:12
Kadlíku, už za to parádní počteníčko dostáváš bod a za recept další, ikdyž už jen pomyslný, dva nejde dát
14. 5. 2012 15:57
Nádherné počteníčko
14. 5. 2012 14:40
a děkuju za bodíky!!!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 7 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 9 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 10 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 12 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 6 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 7 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 7 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 8 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 8 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 9 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 9 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 9 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velmi sváteční a sytá polévka kaldoun dá poměrně dost práce, ale její přípravu si můžeme rozložit na dva dny
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
Další recepty
Tématické fráze: zavařování paštiky zavařená domácí paštika paštika z vepřové hlavy zavařená paštika jak dlouho zavarovat pastiku jak dlouho vařit paštiku jak zavařit paštiku konzervace paštiky zavařování pastiky do sklenic zavařování paštik domácí paštika zavařená jak dlouho se zavařuje paštika zavařovaná paštika zavařování domácí paštiky konzervace paštik jak zavařit domácí paštiku domaci zavařena paštika zavarovani pastiky v troube paštika zavařování domácí paštika z vepřové hlavy
Suroviny: hlava vepřová, játra vepřová, cibule, kuře, rohlík, bobkový list, pepř celý, sůl, tymián, pepř mletý, majoránka, chilli
Kadlíkova vepřojátrová paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y78P
38 názorů