Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zajíc na mrkvi

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba tepelné úpravy: 120 min

120 min (120 min tepelná úprava)

15. 5. 2012 13:00

Suroviny

Porce: 2 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 174 kJ / 1 237 kcal
Bílkoviny97,20 g
Tuky92,50 g
Vláknina1,45 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 1,87 g
Sůl4,66 g
Sacharidy3,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tohoto zajíce jsem dělala před lety. Měla jsem recept od kamarádky a snad jsem jej ještě nezapoměla. Vzpomínám si, že bych vůbec nepoznala, že je to divočina a moc nám chutnalo. Maso v kyselém mléku stratí pachuť divočiny. Bylo to skvělé i dnes..

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

15. 5. 2012 13:51

No téda, kde zas vzala kus zajíce, čoveče?:-O Doufám, že jste ho nehonili autem po poli jako můj děda:-D:-)). Pěkný recept:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 5. 2012 13:34

varilamyskakasicku: Ivo, Albert, určitě by ho měli mít, jinak klidně použíj jen divočinu;-) Aničko, díky;-) Mimochodem, ty knedlíčky, co vidíš, jsou od tebe;-) a nemají chybu!!:-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 5. 2012 13:32

:-OTy jedna"pochuťářko"nezbedná;-):-D:-DVěř mi,že bych v žádném případě malou ochutnávku neodmítla:-*Vypadá to velice zdařile:-p+2:yes::-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

15. 5. 2012 13:30

Janí, přepychové, krásné, úplně to mám na jazyku, a polykám, kde mají to koření Čili-šípek Jani??Díky,dala bych si,ale kde jsi potkala zajíce:-D;-):-K:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty divocina zajic recept na zajíce zajíc recept jak připravit zajíce zajíc recepty na divočinu zajíc maso ze zajíce recept na zajíce na divočinu zajíc recepty jak dlouho pečeme zajíce jak nejlépe pripravit zajice připrava zajice na pečeni recepty na zajíce ulovený zajíc příprava jak pripravit divocinu jak upect nejlepe zajice dietní zajíc divočina-zajíc zajíc a mrkev vařený zajíc

Suroviny: maso zaječí, mrkev, máslo, koření nové koření, jalovec, bobkový list, cibule, koření divočina, koření čili-šípek, sůl, slanina, mléko

TopRecepty.cz

Zajíc na mrkvi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4V8n