Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí líčka a jablíčka...

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy záleží, v čem budete připravovat

záleží, v čem budete připravovat

12. 9. 2012 17:06

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie4 632 kJ / 1 107 kcal
Bílkoviny118,44 g
Tuky9,33 g
Vláknina32,60 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 285 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy94,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspiraci jsem čerpala na NETu, a jak už je mým zvykem, upravila dle svého.

P.S. připravovala jsem v PH, na II.st ( HIGH??.. nikdy to nevím :-( ) 3,5 hodiny.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mysulka mysulka

13. 9. 2012 11:37

:-p:yes::yes: nádhera:-K

hudaska1 hudaska1

13. 9. 2012 11:06

Já bych ta líčka tak ráda ochutnala, ale ať se pídím, jak se pídím, prostě je nemůžu nikde sehnat. Občas je tu k mání hovězí veverka, ta je taky super. :yes:

Miabella

13. 9. 2012 10:10

miluju líčka, chodíme na ně k Šéfovi:-)

rebeka rebeka

13. 9. 2012 09:37

rozmarynaH::-8 moc děkuji:-K:-K

Ivusa: i tobě patří můj dík;-):-) holky, to se nemusí dělat v PH,, je to psáno pro "normální" vaření, jen já to dělala v PH;-) a s těma líčkama neporadím, kde sehnat.. sama už mám poslední kousek v mrazáku.. a je po žížalkách.. potažmo líčkách;-(

Ivusa Ivusa

13. 9. 2012 09:33

:-KRebuš ,líčka jsou prý mana nebeská,zatím jsem nenatrefila na tuto hovězí dobrotu.Recept je úžasný,:yes::yes:snoubí se tam všechny chuti co máme rádi,a navíc jablek máme habakuk...jen ta líčka a PH chybí:-((

rozmarynaH rozmarynaH

13. 9. 2012 09:32

Líčka jsem jedla letos poprvé, jako příloha bylo pár lusků hrášku a baby karotka. No s jablíčky by to také šlo. Moc jsem si pochutnala. Posílám skromný 23. bodík:-8

rebeka rebeka

13. 9. 2012 09:01

yanull: no, těch kandidátů by bylo víc.. že by podle váhy:-?:-D tak to bych jeden tip měla:-8.. je od těch "oranžových":-8:-D:-D:-D Š.. ššš ššš ..epotááá:-8:-D:-D:-D:-D

suslajda suslajda

13. 9. 2012 07:34

no co říct nic vše už bylo řečeno mana nebeská:yes::yes:+20

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

12. 9. 2012 23:51

yanull: to tedy very nevím, to Ti povím, tož, ale to je dobrá otázka, radši vážně od toho řezníka a anonymně, ať nevím, od koho to líčko je:-D:-))

yanull yanull

12. 9. 2012 23:39

Holky, já se bavím;-):-), jen by mne velmi zajímalo, ze kterého činitele byste o jeho škraně projevily zájem :-D:-)):yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

12. 9. 2012 22:08

rebeka::-D:-)) a těch lící, co, jeje, nápad dobrý Nadi, to je je:-))

rebeka rebeka

12. 9. 2012 22:05

varilamyskakasicku: tak mě napadlo.. když jsi z toho hlavního města.. co zajít do PS:-?:-? tam je volůůů.. i kráva by se tam jistě našla:-8:-D:-D:-D:-D:-D

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

12. 9. 2012 22:02

rebeka: krav je hodně, ale lící málo, asi jako dříve něco bylo jen, a nějak a taky málo:-K;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

12. 9. 2012 21:52

rebeka: V Práglu chodím, koukám, ptám se, ale řezník točí hlavou a říka jen, no indy ať optám se, chce to kámoše na líčka, ale to já teď už nemám, hm, já už nejsem mladá kočička ani mladá myšička;-(:-(:-)):-D

rebeka rebeka

12. 9. 2012 21:43

varilamyskakasicku: Myši, já nevěřím ti.. v Práglu přece všechno k mání, chce to lepší pohledání:-D:-D někde přece musí mít:-!:-! kráva bez lící:-?:-? je to myslící:-?:-?:-?:-? to mi hlava nebere... že by byla jenom z prasete:-?:-?:-? ( ta líčka:-8:-8:-D:-D )

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kde jsou hovězí líčka hovezi licka kde jsou na krávě líčka hovězí líčka recept hovezi licka minutka hovězí líčka recepty hovězí líčka úprava kde jsou líčka kde má kráva líčka lička na jablkach a zázvoru recept na hovězí líčka líčka a jablíčka hovězí líčka jako minutka hovězí líčka na jablkách jak upravit hovězí lička líčka jako minutka licka recept hovězí hovězí líčka na bílém víně líčka na jablkách úprava hovězí veverky

Suroviny: líčka hovězí, cibule, jablko, víno, máslo, olej, vývar hovězí, zázvor čerstvý, cukr třtinový, ocet vinný bílý, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Hovězí líčka a jablíčka...

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Wo7x