Bavorské vdolečky
Smažené bochánky nadýchané jako polštářek, to jsou oblíbené bavorské vdolečky. Tradičně podávané se švestkovými povidly a tvarohem či šlehačkou. Pokud chcete změnu, dejte si s hruškovými povidly, které dodají lahodnou chuť a šťavnatost.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 11 419 kJ / 2 729 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,59 g |
Tuky | 64,46 g |
Vláknina | 17,00 g |
Cholesterol | 697 mg |
Sodík | 692 mg |
Sůl | 1,66 g |
Sacharidy | 452,19 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 7. 2011 22:16
Nevím čím to ale pokaždé to mám tvarem koblížku. jinak jsou perfektne mekký. do testa jsem pridal trošku více mlíka
23. 7. 2011 20:20
me prvni vdolecky a opravdu vyborne. Mam alergii na kravske mleko tak jsem akorat kravske vymenila za sojove a vynikajici!
23. 7. 2011 18:58
Bezva recept! Přidávám fotečku a bodík
1. 6. 2011 17:04
nám to taky nechce kynout, ach jo a to jsem pozvala i známé
25. 1. 2011 13:15
Tak jsem zkusila tento recept, a bohužel, nepovedlo se... Dělala jsem vše podle návodu a těsto mi nechtělo nakynout ani po hodině a půl, místo bavorských vdolečků mi vznikly bavorské placky, a teprve pak jsem se dověděla, že to těsto musí být řidší... Musela jsem tam přidat další hrnek mléka a stejně mi připadá pořád strašně tuhé... No, tak uvidíme, už mi kyne, tak snad se těch známých dobrých vdolečků taky dočkáme
15. 1. 2011 13:53
www.toprecepty.czMy ve škole jsme dělali taky vdolečky, ale my to dělaly trochu jinak. Ale to je na každym tak zkusim váš
28. 10. 2010 10:43
Rozhodla jsem se je udělat na oběd a vypadaj výtečně už se teším až je ochutnám ...uděluji bodík ..
28. 10. 2010 08:02
Chtěla jsem se zeptat kolik je vdolků z 1 dávky?Díky
31. 8. 2010 12:05
Nádherný!!
16. 8. 2010 15:13
jo .. vdolečky děláme taky .. jen trošku jiný poměr surovin ... přidávám fotečku
27. 7. 2010 20:19
taky bych si dal kdyby na to mel cas:D
26. 5. 2010 16:09
Těsto zadělané,už aby to bylo,mám na ně stráášnou chuť
7. 2. 2010 21:23
Výborný recept, moc nám chutnali.
23. 1. 2010 10:36
moc dobré
7. 11. 2009 16:28
jsou výborné povedli se
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 11 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 12 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 14 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 20 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 8 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 8 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 8 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 8 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 9 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 9 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 11 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 11 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: bavorske vdolky bavorské vdolky jednoduché bavorske vdolky recept recept na bavorské vdolky bavorské vdolečky s povidly a tvarohem vdolky recept vdolky z domácí pekárny domácí vdolky domácí vdolečky recept na domácí vdolky recept bavorské vdolky domaci vdolky recept recept na domácí vdolečky maminčiny recepty vdolky recept na domácí vdolky na oleji nejlepší bavorské vdolky bavorsky vdolky bavorské vdolečky-babiččiny recepty vdolky bavorský vdoleček
Suroviny: mouka polohrubá, mléko, droždí čerstvé, cukr, vejce, žloutek, tuk, kůra citronová, sůl, olej, tvaroh na strouhání, marmeláda, šlehačka
Bavorské vdolečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zzv
58 názorů