Chinios - francouzké pečivo
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 025 kJ / 3 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,20 g |
Tuky | 114,62 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 1,19 g |
Sodík | 375 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 484,66 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Do hotového krému zašlehejte vnitřek z půlky vanilkového lusku (můžete sice přidat vanilkový cukr, ale prostě ta chuť je jiná, když je to pravá vanilka...)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 3. 2014 12:59
26. 5. 2013 22:45
26. 5. 2013 22:44
s veľmi husto uvareným pudingom, ostáva aj po upečení hustý. A v tomto prípade nemá ani kam uniknúť.
26. 5. 2013 22:41
26. 5. 2013 22:14
26. 5. 2013 21:55
26. 5. 2013 21:23
26. 5. 2013 11:48
24. 5. 2013 16:30
30. 10. 2012 06:27
29. 10. 2012 20:05
29. 10. 2012 18:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 4 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 6 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 6 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Chlebová polévka
mondey uvařil před 27 minutami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 45 minutami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 1 hodinou
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 1 hodinou
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 1 hodinou
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 1 hodinou
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Velikonoční jidáše
Helciv uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Ochladit se v horku můžete několika způsoby nebo ještě lépe jejich kombinací
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: francouzské pečivo francouské pečivo francouzké koláče francouzké recepty recepty na francouzské pečivo francouzké moučníky francouzské pečivo recept recept na francouzské pečivo francouske kolace recepty francouzské pečivo francouské recepty francouzské pečivo recepty recepty francouzké kuchyně francouzké droždí francouské moučniky francouzské kynuté pečivo celozrne pecivo recept slane pecivo kynuté plnene slane pecivo kynuté plnene francouzké jídla
Suroviny: mléko, máslo, vejce, cukr krupice, mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, droždí, rozinky v rumu, mléko, cukr krupice, žloutek, mouka hladká
Chinios - francouzké pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0DyV
12 názorů