Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Perlička s chřestovou nádivkou

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 1. 2013 17:25

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie15 411 kJ / 3 683 kcal
Bílkoviny245,08 g
Tuky295,76 g
Vláknina5,18 g
Cholesterol 759 mg
Sodík 4,15 g
Sůl10,61 g
Sacharidy9,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Perlička je chuťově něco mezi bažantem a kuřetem, velmi dobré maso. Určitě i bažant by se hodil na tuto úpravu.

Perličku jsem koupila za 99,-Kč, pro ty, kteří by chtěli namítat něco proti ceně :-)

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jarda Kadic jarda Kadic

4. 1. 2013 18:33

Já jí dělal někdy v roce 2011 na podzim,a taky s nadivkou jako do kuřete.Navíc jsem prsa a stehna protáhl proužky slaniny a nemělo to chybu!:-p:-p:-p + 1 bod:yes::yes::yes:

nofrona

4. 1. 2013 18:03

1974andrea::-8 poznámku jsem nečetla, díky:-)

rebeka rebeka

4. 1. 2013 18:00

mám jedinou námitku, a sice tu, že tohle teď nemám.. krásně to vypadá a jistě i tak chutná, bravo, Andrej:-K;-):-):yes:

1974andrea 1974andrea

4. 1. 2013 17:52

hosta:Pošli posly s perličkama a dej jim rovnou krabičky:-D

hosta hosta

4. 1. 2013 17:47

To bych si dala, nádivku v drůbeži miluju a tahle vypadá velmi zajímavě (krabička bude?):yes::-p

spagetka spagetka

4. 1. 2013 17:40

nofrona: Klepni ji po palici a máš oběd :-D:-D:-D a chuťově prý připomíná bažanta, jukni na odkaz:
http://www.makro.cz/public/Perlicky-krepelky-a-hol...

1974andrea 1974andrea

4. 1. 2013 17:38

nofrona:Tak ho odchytni, ať už neruší:-D Jak chutná, píšu v poznámce;-)

BILKOVAI BILKOVAI

4. 1. 2013 17:37

Andrejko, nádherné fotky a zajisté i recept. O tom žádná;-):-)):yes:

nofrona

4. 1. 2013 17:37

Andry krásný recept:-K:yes::yes:
Perličku znám jenom jako uřvaného ptáka od sousedů:-p:-D:-D
Jak to chutná? Dá se to k něčemu přirovnat?

Irrena Irrena

4. 1. 2013 17:36

To bych si určitě dala;-)Chřest miluji a perličku jsem nikdy nejedla, ale určitě bude dobrá:yes::yes:

jirholu jirholu

4. 1. 2013 17:32

Perličku ani chřest jsem nikdy nejedla :-O, ale věřím, že tato Tvoje úprava je jistě dobrá :-p:yes::yes:

spagetka spagetka

4. 1. 2013 17:30

Hmmmm, navštívím náš Ráj zcela určitě. Jen ten chřest bude problémek, ale měla bych mít něco v mrazáku, konzerva nám nechutná, i když v nejhorším...... :-p:-p:-p:yes::yes::yes::yes:

monikaK

4. 1. 2013 17:28

Andrej,vypadá úchvatně!Já teda chřest nekupuji,kdysi mi nechtnal,perličku jsem ještě nikdy nejedla,ale k tobě bych si na porcičku ráda zajela!:-p;-):yes:
P.S.:Cena příznivá:yes::-D

Dooga Dooga

4. 1. 2013 17:28

Perličku jsem ještě nejedl, ale o tom, že by mi 100%ně chutnala v kombinaci s chřestem, to vím naprosto jistě. :-p Super recept a krásná prezentace. :yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: perlička domácí úprava perličky jak upect perličku perlička domácí recept drůbež perlička recepty recepty z perliček perlička uprava pečená perlička recept jak chutná perlička jak se peče perlička pečená perlička jak vypadá vejce perličky nadívaná perlička perlička na nohy perlička vejce perlicka s chrestem perlička maso úprava perliček perlička domácí drůbež chřest recepty

Suroviny: perlička, cibule, slanina, bobkový list, jalovec, sůl, máslo, houska, chřest bíly, slanina, máslo, česnek, petrželka zelená, vejce

TopRecepty.cz

Perlička s chřestovou nádivkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y2ZV