Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Upečená naložená krkovička

Klasická česká kuchyně se bez vepřového prostě neobejde. Vyzkoušejte recept na marinovanou krkovičku, která se po upečení bude rozplývat na jazyku. Pořádně šťavnatá a chutěmi nabitá porce potěší každého a bude vonět až k sousedům.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (20 min příprava + 100 min tepelná úprava, + 3 dny naložení masa)

7. 11. 2009 12:52

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie11 238 kJ / 2 686 kcal
Bílkoviny301,58 g
Tuky156,31 g
Vláknina9,10 g
Cholesterol 720 mg
Sodík 823 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy16,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

ivulinka

23. 10. 2016 15:17

lubinko, moc mě váš komentář potěšil, asi toto nebyl první recept, podle kterého jste vařila a já jsem z toho nadšená, děkuji:-K

lubinka

22. 10. 2016 14:28

Ivulinko moc jsme si pochutnali, vaše recepty nikdy nezklamou, posílám další bodík:-K:yes::-)

ivulinka

4. 4. 2010 14:02

Včera jsem stejným způsobem upekla vepřové plece, od krkovičky bylo k nerozeznání.

Jenda1

8. 11. 2009 21:46

Ivuš, pečená krkovička vcelku je super, šťavnatá:-p:-p:-p. Posílám zasloužený 13.bodík a link na můj recept;-). :-!:-)):yes::yes::yes: http://www.toprecepty.cz/recept/7944-pecena-krkovi...

Vaclav Fronek

8. 11. 2009 09:15

TAK TO BERU +bodík

mirca75

8. 11. 2009 09:08

Ivulinko:-)dělám velmi podobně-nakládám i s cibulí a česnekem;-) a tak vím jaká je to dobrůtka:-p.Boďka č.10 letí a já díky za připomenutí;-).

Patricie

7. 11. 2009 19:58

+ 9 :yes:

Bibinka

7. 11. 2009 16:16

Kurňa, zase takové dobré masíčko! Ivulinko, ráda bych to také naložila na 3 dny, ale pochybuju, že bych to vydržela;-)jak je maso, tak nemám stání a chutě mě mučí:-D ale sakryš, že bych naložila:-?mám jí v mrazáku. Jasnej bodík:yes:

ruzena

7. 11. 2009 15:08

:yes::yes::yes::-p+6

JanaDorazinova

7. 11. 2009 14:17

:yes::yes:Ivi, to je dobře, že se rozmázla, jinak bych ji asi slízala z monitoru:-D:-D

vybusna

7. 11. 2009 13:57

+4

pipre

7. 11. 2009 13:47

:-p:yes:+3.

knedlicek

7. 11. 2009 13:46

vypadá velmi chutně

Iljusa

7. 11. 2009 13:22

:yes:;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečená krkovice nejlepší recepty vepřová krkovice nejlepší recepty krkovice nejlepší recepty naložená vepřová krkovice vepřová krkovice naložená krkovice v celku nejlepší recepty nejlepší recepty z krkovice jak naložit vepřové maso na pečení nalozene maso na peceni jak naložit vepřovou krkovici jak naložit maso na pečení nejlepší recepty z vepřové krkovice pečená vepřová krkovice nejlepší recepty pecena krkovice nakladana naložení masa na pečení krkovice v celku naložená vepřová pečeně krkovička v jogurtu nejlepší recept na krkovičku pecena krkovice z divocaka

Suroviny: krkovice vepřová, sůl, pepř, kmín celý, olej, bobkový list, koření nové koření, cibule, česnek

TopRecepty.cz

Upečená naložená krkovička

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wVrm