Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Upečená naložená krkovička

Klasická česká kuchyně se bez vepřového prostě neobejde. Vyzkoušejte recept na marinovanou krkovičku, která se po upečení bude rozplývat na jazyku. Pořádně šťavnatá a chutěmi nabitá porce potěší každého a bude vonět až k sousedům.

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 100 min + 3 dny naložení masa

120 min (20 min příprava + 100 min tepelná úprava, + 3 dny naložení masa)

7. 11. 2009 13:52

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 238 kJ / 2 686 kcal
Bílkoviny301,58 g
Tuky156,31 g
Vláknina9,10 g
Cholesterol 720 mg
Sodík 823 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy16,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ivulinka ivulinka

23. 10. 2016 16:17

lubinko, moc mě váš komentář potěšil, asi toto nebyl první recept, podle kterého jste vařila a já jsem z toho nadšená, děkuji:-K

lubinka

22. 10. 2016 15:28

Ivulinko moc jsme si pochutnali, vaše recepty nikdy nezklamou, posílám další bodík:-K:yes::-)

ivulinka ivulinka

4. 4. 2010 15:02

Včera jsem stejným způsobem upekla vepřové plece, od krkovičky bylo k nerozeznání.

Jenda1 Jenda1

8. 11. 2009 22:46

Ivuš, pečená krkovička vcelku je super, šťavnatá:-p:-p:-p. Posílám zasloužený 13.bodík a link na můj recept;-). :-!:-)):yes::yes::yes: http://www.toprecepty.cz/recept/7944-pecena-krkovi...

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

8. 11. 2009 10:15

TAK TO BERU +bodík

mirca75 mirca75

8. 11. 2009 10:08

Ivulinko:-)dělám velmi podobně-nakládám i s cibulí a česnekem;-) a tak vím jaká je to dobrůtka:-p.Boďka č.10 letí a já díky za připomenutí;-).

Patricie

7. 11. 2009 20:58

+ 9 :yes:

Bibinka Bibinka

7. 11. 2009 17:16

Kurňa, zase takové dobré masíčko! Ivulinko, ráda bych to také naložila na 3 dny, ale pochybuju, že bych to vydržela;-)jak je maso, tak nemám stání a chutě mě mučí:-D ale sakryš, že bych naložila:-?mám jí v mrazáku. Jasnej bodík:yes:

ruzena ruzena

7. 11. 2009 16:08

:yes::yes::yes::-p+6

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 11. 2009 15:17

:yes::yes:Ivi, to je dobře, že se rozmázla, jinak bych ji asi slízala z monitoru:-D:-D

vybusna vybusna

7. 11. 2009 14:57

+4

pipre pipre

7. 11. 2009 14:47

:-p:yes:+3.

knedlicek

7. 11. 2009 14:46

vypadá velmi chutně

Iljusa Iljusa

7. 11. 2009 14:22

:yes:;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Novinka!

Naše kuchařky

Do obchodu

Marie

Další recepty

Tématické fráze: pečená krkovice nejlepší recepty vepřová krkovice nejlepší recepty krkovice nejlepší recepty naložená vepřová krkovice vepřová krkovice naložená krkovice v celku nejlepší recepty nejlepší recepty z krkovice jak naložit vepřové maso na pečení nalozene maso na peceni jak naložit vepřovou krkovici jak naložit maso na pečení nejlepší recepty z vepřové krkovice pečená vepřová krkovice nejlepší recepty pecena krkovice nakladana naložení masa na pečení krkovice v celku naložená vepřová pečeně krkovička v jogurtu nejlepší recept na krkovičku pecena krkovice z divocaka

Suroviny: krkovice vepřová, sůl, pepř, kmín celý, olej, bobkový list, koření nové koření, cibule, česnek

TopRecepty.cz

Upečená naložená krkovička

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wVrm