Upečená naložená krkovička

ivulinka Kuchařka: ivulinka

Doba přípravy: 260 5 porcí Vepřové maso 14 názorů

Suroviny

1,5 kg vykostěné vepřové krkovice
sůl
pepř
kmín
olej
bobkový list
celé nové koření
1 cibule
5 stroužků česneku
Recept si zatím oblíbilo 29 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vykostěnou krkovičku v kusu osolíme a opepříme, posypeme kmínem, pomažeme olejem a uložíme do lednice, já ji tentokrát měla naloženou 3 dny.

  2. Před pečením do pekáče nakrájíme alespoň jednu celou cibuli a na kousky nasekaný česnek, přidáme bobkový list a nové koření, které nám maso a výpek pěkně provoní.

  3. Pečeme zakryté necelé dvě hodiny při 220°C, pravidelně podléváme výpekem a před dopečením asi na 20 minut odkryjeme, aby mělo maso kůrčičku a výpek pěkně zezlátnul. Dnes jsme k tomu měli šťouchané brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 2 110 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Upečená naložená krkovička

Tématické fráze: pečená krkovice nejlepší recepty vepřová krkovice nejlepší recepty krkovice nejlepší recepty naložená vepřová krkovice vepřová krkovice naložená krkovice v celku nejlepší recepty nejlepší recepty z krkovice jak naložit vepřové maso na pečení jak naložit vepřovou krkovici nalozene maso na peceni jak naložit maso na pečení nejlepší recepty z vepřové krkovice pečená vepřová krkovice nejlepší recepty pecena krkovice nakladana naložení masa na pečení krkovice v celku krkovička v jogurtu naložená vepřová pečeně nejlepší recept na krkovičku pecena krkovice z divocaka

Zapomněl/a jsem heslo