Perkelt z vepřových jater s klobáskou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 8 547 kJ / 2 043 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,95 g |
Tuky | 114,18 g |
Vláknina | 17,13 g |
Cholesterol | 2,02 g |
Sodík | 4,12 g |
Sůl | 10,30 g |
Sacharidy | 93,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Perkelt se nezahušťuje, já jsem ho ale přizpůsobila našim zvyklostem a zahustila trochou mouky rozmíchané ve vodě a nechala 20 minut provařit.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 2. 2013 09:12
12. 9. 2011 09:56
1. 3. 2011 23:52
26. 2. 2011 00:55
25. 2. 2011 21:12
25. 2. 2011 20:58
25. 2. 2011 20:55
25. 2. 2011 19:56
25. 2. 2011 17:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 19 minutami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 1 hodinou
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 14 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 18 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Slané sýrové sušenky
okolobas uvařila před 28 minutami
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 12 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 12 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Chystáte se na perníčky? Jak je mít měkké hned po upečení
Náš život s celiakií aneb O hledání těch nejlepších palačinek pro Áňu. Tyhle pohankové to vyhrály na celé čáře
Další recepty
Tématické fráze: recepty z vepřových jater játra s klobásou pokrmy z veprovych jater perkelt s klobásou vepřové perkelt parkelt vepř.perkelt příprava veprovich vnitřnosti vepřový perkelt vepřová játra veprova jatra s klobasou kuřecí játra s paprikou vepřová perkelt vepřová játra s paprikou kuřecí játra s klobásou recepty z jater vepřových perkelt z kuřecích jater recepty s madarskou klobaskou vepřová játra recepty játra s klobásou recept
Suroviny: játra vepřová, slanina, cibule, pasta papriková, rajče, paprika čerstvá červená, klobása papriková, paprika sušená sladká, paprika sušená uzená, paprika sušená pálivá, mouka, sádlo, sůl, nať cibulová
Perkelt z vepřových jater s klobáskou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KY1R
9 názorů