Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůček s celerovou nádivkou

Hodnocení receptu je 5,0 (31×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 12. 2008 18:18

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 139 kJ / 2 662 kcal
Bílkoviny120,66 g
Tuky230,90 g
Vláknina8,95 g
Cholesterol 604 mg
Sodík 990 mg
Sůl2,04 g
Sacharidy22,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lusinda79

3. 12. 2008 23:14

A to je Marti na těchto stránkách super-jsme tak trochu rodina.Jé a co děláš, nejsem zvědavá, ale moje mamča je vrchní sestra na trauma a švagrová dělá na chirurgii, jsem trochu zatížená na zdravotníky.:-D

Marta Marta

3. 12. 2008 23:10

Lusi, díky :-8, ale určitě nejsem nijak skvělá kuchařka, mám ještě co dohánět, hlavně ta klasika mi pořád nějak nejde, ale třeba za pár let... Jinak s tou solí vím, vím, snažím se :-), ani mi slanější jídla nechutnají, ale chce to hlavně dát ty kilča dolů a vrátit se ke sportování :-), ale nedaří se mi nastartovat. Jakožto zdravotnice bych měla jít příkladem, no, ostuda jsem... Nějak jsem se rozepsala :-O

Lusinda79

3. 12. 2008 23:09

:-))Tak to je ono, kamarádka říkala, že to byla řecká restaurace a Valentino nejde zapomenout.No tak vidíš Jani-svět je malej.Opravdu moc dobře jsem se napápla a kuchaři nevadilo, když jsem , kvůli dietě, měla nějaké změny.Můžu doporučit-skvělé papu i ceny a ochota.

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 12. 2008 23:05

Luci, to jsem ráda, co vím, kluci vařili moc dobře. Před něma to měl nějaký Řek a zdaleka neměl tolik lidí.;-)

Lusinda79

3. 12. 2008 23:01

Bohužel nejsem, ale trochu to tam znám-spolužačka z VŠ je z Karviné a tak jsem tam v dubnu byla-můžu jen doporučit.:-D:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 12. 2008 22:58

Luci, jak to víš? Ty jsi z Karviné?:-O

Lusinda79

3. 12. 2008 22:49

Maso bych nemusela, ale bramb.knedlíček s výpekem a špenátem bych ochutnala.BTW Jani, není ta vaše restaurace Valentino?

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 12. 2008 22:46

Luci, tak hřeším taky, peču tenhle bůček na zítra, pak se to líp krájí, neodolala jsem:-//

Lusinda79

3. 12. 2008 22:01

Marti na vysoký tlak je důležité omezit sůl.Mimochodem, teď jak jsme povídaly , jsem mrkla na Tvé recepty...no budu jim muset hodně uvařit.Skládám poklonu, jsi skvělá kuchařka.

Marta Marta

3. 12. 2008 21:58

Lusi, tak to ti opravdu nezávidím, máš můj velký obdiv. Já se právě musím také polepšit, mám už trošinku vyšší tlak a velké dědičné zatížení, takže dietka je doslova akutní, ale jak už holky psaly, teď před svátky to opravdu asi nepůjde :-/.

Lusinda79

3. 12. 2008 21:54

U pěkný baby musí bejt na co šáhnout-říká se na Moravě.

spagetka spagetka

3. 12. 2008 21:52

Lusindo, máš recht (taky hezky česky) :yes:

Lusinda79

3. 12. 2008 21:46

Já svoje chutě Marti bohužel vybíjím pouze na vaření rodině, už roky držím přísnou dietu kvůli jater.onemocnění.Ochutnám a ani už mi to nevadí, spíš koukám jak jídlo mizí z talířů.Už jsem to tu psala-raději být spokojený(samo pokud je člověk zdravý) než vystresovaná a vyhublá hysterka.

Marta Marta

3. 12. 2008 21:40

Lusi, taky řešení :yes:. Já jsem se teď pár let co se týče tučnějšího vepřového docela omezovala, říkala jsem si, že už mám vybráno na celý život, když jsem vyrůstala v hospodářství s poctivou vysokotučnou stravou :-)), ale nějak jsem zase polevila a občas hřeším :-8, ale neměla bych :-(

Lusinda79

3. 12. 2008 21:20

Marti pro manžela libová krkovice, pro nás krůtí prso.;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nadivka recept recepty z celeru nádivka bůček s nádivkou nadivka do bučku bůček skvělá kuchařka-recepty recepty z vepř.bůčku bůček recept recepty z bůčku vepřové kapsy se zelím nádivka recepty jak se krájí buček užasna plněna kapsa z bučku z nadivkou bucek a krkovice-recepty nádivka do vepřové kapsy nádivky celer recepty recepty nadivky jak se krájí vepřové maso

Suroviny: bůček bez kosti, celer, cibule, pórek, kečup sladký, strouhanka, vejce, sůl, pepř, kmín celý, olej

TopRecepty.cz

Bůček s celerovou nádivkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRNJ