Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buřtguláš

Co kuchař, to jiný buřtguláš, nicméně jedno mají přeci jen společné - brambory, uzeninu a sladkou papriku. Někdo přidává na zahuštění více cibule nebo nastrouhanou bramboru. Někdo používá mouku, stejně jako náš recept. Chuť můžete doplnit kysanou smetanou.

Hodnocení receptu je 4,5 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

4. 1. 2009 16:30

Suroviny pro 5

5

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 361 kJ / 1 759 kcal
Bílkoviny115,80 g
Tuky47,79 g
Vláknina30,78 g
Cholesterol 462 mg
Sodík 5,75 g
Sůl13,20 g
Sacharidy203,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

11. 1. 2009 16:24

Také dávám majoránku a česnek, chutná s chlebíkem. Dneska bude k večeři.:-p

Jarca87 Jarca87

8. 1. 2009 08:17

Díky za přidání fotky,máš to pěkné:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 1. 2009 17:12

Marti, vypadá to úžasně, fakt! Super, dalšímu receptu přibyla fotečka:-)

Marta Marta

7. 1. 2009 15:30

tak jsem gulášek vyzkoušela s troškou zakysanky, nedávala jsem jí tam s moukou, ale až nakonec (proto není tak dobře rozmíchaná :-) ). Pro děti je tato verze určitě chutnější, jemnější. Také jsem ještě přidala majoránku a česnek.

Jarca87 Jarca87

5. 1. 2009 14:54

Pak napište jak jste dopadly s buřtgulášem;-)

Paprika Paprika

5. 1. 2009 14:51

Já jsem tedy smetanu do guláše ještě nedávala. Prubnu to a uvidíme.;-)

Jarca87 Jarca87

5. 1. 2009 12:33

Vařila jsem jednou ten guláš bez smetany a není to taky špatný,záleží jak kdo to má rád:-)

Marta Marta

4. 1. 2009 23:54

zakysanku také nemám vyzkoušenou, ale je fakt, že když mám zbytek sladké smetany, tak do guláše 1-2 lžíce šoupnu - výborné :-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 1. 2009 23:17

No, já bych taky dala tu majoránku a česnek. Ale ta zakysaná smetana:-O to určitě musím zkusit!!:-!:yes:

Lusinda79

4. 1. 2009 22:19

Musím potvrdit, že zakysanka dělá divy!:-))Moc dobré a jednoduché, já jen přidávám trochu majoránky, pepř a česnek.Dávám jedničku.:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: burgulas buřtguláš se smetanou recept na burgulas buřt guláš se smetanou jak se děla buřtguláš buřtguláš na pivě vuřtguláš vuřt guláš buřtgulas na pivu výborný buřtgulás pikantní buřtguláš domácí buřtguláš pravý buřtguláš jak se vari burtgulas buřguláš recept bur gulas burdgulas jednoduchý buřtguláš buřstguláš buřtguláš s fazolemi

Suroviny: brambory, klobása, cibule, olej, paprika sušená sladká, kmín drcený, pepř mletý, sůl, mouka hladká, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Buřtguláš

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M8z5