Špagety podle Roberta Strazzullo ( Spaghetti alla Carbonara )
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 035 kJ / 3 115 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,09 g |
Tuky | 85,98 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 2,76 g |
Sůl | 6,61 g |
Sacharidy | 430,06 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Na tento pokrm Roberto Strazzullo ale používá uzená líčka na která jsem tedy ale nikdy nenatrefila.
Jídlo je velmi chutné, ale fotky, tak ty tedy nejdou nic moc nafotit...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 9. 2013 09:36
13. 9. 2013 09:36
13. 9. 2013 09:35
13. 9. 2013 09:34
13. 9. 2013 09:32
13. 9. 2013 09:30
13. 9. 2013 09:26
13. 9. 2013 09:23
13. 9. 2013 09:22
13. 9. 2013 09:19
jen jsem udělala to, co se psalo:
a vložla jsme samotný žloutek tak ,jak bylo psáno, na 3 hodiny a pak jsem ho v pohodě vyndala a bylo to prima,ale proč v takovém množství, jak jsi se ptala, tak zase jak písi, sjed do Prahy a optej se ho, já nejsem odsud, a má i telefon,:-
Já se neptala, udělala a bylo to prima, dal jsem se tím nezabývala, asi to má svůj duvod i původ, aby byl
žloutek po 3 hodinach marinovan, vi co děla a píše..
a na to Ti neodpovim, ale jak mi včera říkal syn, to vše jsou italské technologické postupy, které amatéři neberou, ale čas je to naučí sám, já jsem si pak cukr i sůl zpracovala podle sebe na něco jiného, tak výsledek byl skvělý, a já se hluboce klaním panu kuchaři, nejen že umí, ale že není suchý konzervativní čec
dělala jsem to porpvé, divila jsem se, ale pokud jde o zloutek, udělám radši vše podle rady ukušeného odborníka, nže bych riskovala zdraví cel rodiny, asi tak
13. 9. 2013 08:12
13. 9. 2013 07:51
13. 9. 2013 07:45
12. 9. 2013 22:33
12. 9. 2013 22:29
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 19 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 19 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 6 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 9 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 9 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 12 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 12 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 12 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Další recepty
Tématické fráze: výroba špaget špagety toscana špagety carbonara recepty blesk výroba špaget recept špagety toscana recept recepty sama doma spagety panna přístroj na špagety recept penne alla toscana marinovaný žloutek spagety vyroba sama doma špagety carbonara toscana špagety špagety carbonára po italsku recept na špagety carbonara špagety ,,toscana špagety ,,toscana špagety toskana vyroba zeleninovych spaget obrázek špagety po italsku
Suroviny: šunka uzená, těstoviny špagety, parmazán, smetana, žloutek, vývar hovězí, sůl, pepř mletý, žloutek, cukr, sůl
Špagety podle Roberta Strazzullo ( Spaghetti alla Carbonara )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vw6X
53 názorů