Králík s cibulovou omáčkou na víně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 202 kJ / 1 482 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,67 g |
Tuky | 126,67 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,43 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 32,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 10. 2023 14:02
Madmaus: Tak asi chutnalo Díky za foto
5. 10. 2023 11:41
16. 12. 2013 11:17
1974andrea: Tak to příště musím taky zkusit
16. 12. 2013 09:53
mekkejla:Ano, já používám anglickou, pěkně zauzenou
16. 12. 2013 09:39
1974andrea: Jé, teď koukám, že poslední dobou vaříme podle Tebe Jinak s tím zatáhnutím - já teda nevím, co jsem s tím provedla A co se slaniny týče - jakou dáváš? Já jsem totiž dala klasickou uzenou slaninu, takže jsem jí dala asi jen 50 g, aby to nebylo moc mastné. Ty ale asi dáváš něco jako anglickou, viď?
15. 12. 2013 23:41
mekkejla:Moc děkuji za milou zprávu, jsem velmi ráda, že vám chutnalo. Tím rychlým opečením by se ale maso mělo naopak zatáhnout a udržet si šťávu a slaniny je tam také dost, takže suché by to být nemělo. Díky i za fotečku
15. 12. 2013 22:49
Jelikož máme teď celkem dobrý "přísun" králičího masa, tak můžu konečně experimentovat a vyzkoušet i jiné recepty než králíka jen hodit do trouby a upéct na kmínu No a tento se tedy opravdu povedl! Omajda byla luxusní, červená cibule a víno jsou skvělá kombinace! Příště asi akorát králíka předem neosmahnu - dělala jsem to poprvé a zdál se mi pak malinko sušší než obvykle. Ale "spravila" to omajda, takže paráda Přidávám bodíka a fotku a všem vřele doporučuju!
15. 12. 2013 00:49
Pěkný recept, králík je velká dobrota. Jenom si dovolím maličko odporovat - v Praze byl minimálně posledních 35 let králík vždycky ceněné masíčko a vždycky byl nedostatkový) Recept mám po tetě skoro stejný, jen bez vína a s vínem musí být ještě lepší
17. 11. 2013 18:58
Králíčka miluju,dělala jsem je,ještě když jsem je chovala.Vypadá nádherně.www.toprecepty.cz říká:
17. 11. 2013 16:20
15. 11. 2013 09:10
Jíťa:Dříve byli králíci jedno z méněcenných mas, vždyť i ve filmu už ho nechtěli jíst, ale dnes je tomu naopak a je jich nedostatek. Je to velmi dietní maso a pokud je z domácího chovu, je určitě nejlepší a je na něm dokonce i maso. Děkuji za komentík a těším se na zprávu o realizaci
15. 11. 2013 00:44
Hmmm,recept je parádní,králíčka kupuji na vesnici výjde to laciněji než v Praze a ji 100% BIO.Určitě si dáme - mňam.
14. 11. 2013 16:56
Krása na talíři
Dělávám cibulové zelí,takže si dovedu docela dobře představit ty nádherně propojené chutě,mňam
Dělávám cibulové zelí,takže si dovedu docela dobře představit ty nádherně propojené chutě,mňam
14. 11. 2013 09:24
Děkuju moc všem za shlédnutí, okomentování a hodnocení receptu. Pokud někdo vyzkouší a pochutná si, budu moc ráda. Díky
14. 11. 2013 09:21
Cibuláček jedna báseň.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 10 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 12 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 23 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Právě bylo uvařeno:
Vepřové na česneku
Pavel Jobanek uvařila před 1 hodinou
Knedlíky houskové hrnečkové, vařené v mikrovlnce
Hello Doly uvařila před 2 hodinami
Hlíva pečená s bramborami na smetaně
KatkaCechova uvařila před 4 hodinami
Vepřová bratislavská plec
esindler@seznam.cz uvařila před 6 hodinami
Italská čočková polévka
TondaJ uvařila před 6 hodinami
Vepřová játra - luxusní
Haniina uvařil před 7 hodinami
Kuřecí prsa v zeleninové krémové omáčce
esindler@seznam.cz uvařil před 7 hodinami
Cibulový quiche
Veronika.cho uvařila před 8 hodinami
Vajíčková pomazánka ze tří ingrediencí
Marketa Volfova uvařila před 8 hodinami
Vepřové na paprice se zakysanou smetanou
esindler@seznam.cz uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Ze starých rohlíků uděláte skvělou pizzu: Připravit můžete i sladkou klasiku nebo zobání k televizi
Už jste se setkali s pojmem "krém Chantilly" a nevíte, co se skrývá za honosným názvem? Hned vám to vysvětlíme
Další recepty
Tématické fráze: králík na cibuli králík s cibulovou omáčkou králik s omáčkou jak upec kralika cibulový králík recept na králíka králík cibuláček recept králík lidl králík s omáčkou - recept lidl recepty králík se špenátem lidl recepty králík králíček cibuláček králík na cibuli a na červeném víně kluci v v akci králík na bílém víně a tymianu omačka na na víně recepty z králíka králík s cibulí dušený králík s omáčkou varime lidl sk kralik na cibuly
Suroviny: králík, cibule, slanina, víno červené, tymián čerstvý, rozmarýn čerstvý, koření nové koření, jalovec, bobkový list, koření hřebíček, máslo, sůl
Králík s cibulovou omáčkou na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OGVR
48 názorů