Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lahodný králík na červeném víně

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

16. 7. 2010 17:52

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 408 kJ / 2 010 kcal
Bílkoviny13,03 g
Tuky130,14 g
Vláknina17,24 g
Cholesterol 56 mg
Sodík 1,51 g
Sůl3,70 g
Sacharidy110,89 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Už jsem tu jeden podobný recept našla - ale není úplně stejný - vyzkoušejte ;-)

Nejlepší jsou povidla domácí - nejsou tak sladká jako kupovaná.

Příloha - http://www.toprecepty.cz/recept/13051-spekove-kned... (jen cibulku usmažím na slanině a tuk sleji, jinak by se rozpadly a přidám z bylinek akorát petrželku nebo pažitku)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 1. 2011 17:39

Evi a co teprve po ochutnání!:-D

eva hubova eva hubova

4. 1. 2011 16:27

:-p:-ppo zhlédnutí fota není co dodat:-p:yes:+4

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 1. 2011 13:45

janahh , vynikající příprava králíka!! Jsem nadšená!:-p Všechny chuti ingrediencí jsou perfektně vyvážené, vzdáleně mi omáčka připomíná povidlovou, ale jen malinko. Dala jsem domácí povidla, jak jsi poradila a přílou knedlík, jelikož se nezmiňuješ, jaká příloha by byla vhodná. Určitě by byly fajn i nějaké nočky. ;-) Pokud nevadí, přidávám fotky a veliký dík za recept, který jsem určitě nedělala naposled. Plus už jsi ode mne dostala a já věřím, že nejsem jediná, kdo vyzkouší;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 7. 2010 16:52

janahh, aby byl odkaz aktivní, musíš pod rámečkem vlevo kliknout na URL a tam odkaz vložit, Ale i tak si to najdu;-)

janahh

30. 7. 2010 15:22

tady je recept na povidla, které používám - www.toprecepty.cz/recept/12513-povidla//

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 7. 2010 16:52

Tak s povidly králíka neznám, moc se mi to líbí, další varianta, kterou určitě vyzkouším;-):yes:

Ivana Ch

16. 7. 2010 19:32

Je to skoro jako králík ne černo. Já dávám místo švestkových povidel rybízový džem. Švestková povidla vůbec jako taková nemáme v oblibě. Jsou pro nás moc sladká. U nás spíš všechno do kyselkava. Ale to je na chuti každého z nás.Jinak bych dodala že tento receptík je mňamózní papáníčko.

janahh

16. 7. 2010 17:58

jako přílohu dělám tyto knedlíčky: ;-)www.toprecepty.cz/recept/13051-spekove-knedliky-s-bylinkami/

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: králík na víně lahodný králík na zelenině nejlepší králík na víně babiččiny recepty králík na zelenině králík na povidlech králík na zelenině a víně babiččin králík na zelenině kralik načerveném vině králík s povidly recepty králík na zelenině králík povidla naložený králík na víně babica králík na zelenině králík na zelenině recept prostřeno recept králík na víně recepty - králík na víně recepty králík na vině kralik recepty na vine recept na kralika na vine králík na čereném víně

Suroviny: králík, slanina, sůl, tuk, cibule, zelenina kořenová, pepř, koření nové koření, bobkový list, víno červené, citron, ocet, povidla švestková, mouka hladká, cukr, vývar

TopRecepty.cz

Lahodný králík na červeném víně

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v8vM