Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nadívané kuřecí kůže

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

15. 11. 2013 13:58

Suroviny

Porce: individuálně

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie143 kJ / 34 kcal
Bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://tn.nova.cz/zpravy/na-vasi-strane/levne-a-ch...

Přidávám zdroj z TNCZ, kde mne tento rychlý a levný recept zaujal. Musím říct, že mne rozhodně nezklamal. Pokud neutrefíme množství náplně, můžeme ji zamrazit a použít do různých kapes třeba z vepřového masa.

Kuřecí kůže v SM kraji neseženeme, nevím, jak v jiných krajích. Takže se mi zdály nejvhodnější právě kůže z kuřecích steaků.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 11. 2013 16:54

magdalenka: Já běžně ty kůže stáhnu a vždycky mám nějakou směs masa a kostí v mrazáku, ke které to přidám. Dršťková by mne nenapadla. ;-). Kolikrát se seznámím se surovinama, které jdou využít a člověk je vyhazuje a to je škoda. Tak jsem si říkala, že tohle je super využití. Vzpomínám si, že kdysi jedna moje kolegyně plnila do krůtích krků sekanou a donesla nám ochutnat. Bylo to skvělé. jenže, kde koupíme kůže z krůtích krků?:-S Nebo třeba z husích? Jinak moc děkuji za komentáře! Normálně jsem tady měla strach nakouknout, když jsem zjistila, že ten recept tady už je. No, tak jsme si ho připoměli;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

15. 11. 2013 16:39

Někde jsem to viděla v Tv a řekla jsem si, že to musím vyzkoušet, takže díky za tip:-p:-p:-p:yes:

Petra Ku. Petra Ku.

15. 11. 2013 16:25

Jani, a mě se to teda líbí :yes: Opečenou kůžičku z kuřete miluju, někdy mi na pečeném vadí, že je rozmočená od šťávy, což tady u tohoto receptu nehrozí :-) Já abych si teda pošmákla :-):-p

Bibinka Bibinka

15. 11. 2013 15:30

Jana Remkova:Jani, já s tím receptem mám trochu problém;-)já osobně vypečené kůže ráda, ale manžel ji nemusí, dává ji pidíkům, jedině, že bych to udělala pro sebe, ale to mě zase nebaví, každému dělat něco jiného:-( Za sebe ti dávám 2.bod:yes:

spagetka spagetka

15. 11. 2013 14:55

aple: Mažou se výhradně ty komentáře, jež porušují obecná pravidla a pravidla slušného chování. Váš byl sprostý, neb na jídlo se fuj neříká, zeptejte se maminky.

aple

15. 11. 2013 14:44

a je to tady opět když nekvokám tak mažou

aple

15. 11. 2013 14:42

a tady čtu že z toho vaří polívku tak to asi pro psa ne:-?

spagetka spagetka

15. 11. 2013 14:29

magdalenka: přesně jak píšeš, přitom ty kuřecí kůže dělali na Nově někdy minulý týden, já koukala jak... a přitom tu už od tebe je :-D:-D:-D, každopádně dám na zkoušku;-):-p

magdalenka magdalenka

15. 11. 2013 14:26

Jana Remkova: Neospravedlňuj sa, to je normálne, že si nemôžeš všetko pamätať. Ja som si minule prezerala svoje recepty a až ma prekvapilo, že som to alebo ono pridala...:-D vôbec sa nepamätám!
A z kuracích koží som už robila aj "držkovú", obyčajne ale dávam do polievky so skeletmi, snažím sa predtým tuk z nich odstrániť...

Coleta

15. 11. 2013 14:25

Jana Remkova:Ok, já právě taky ne, tak to jsem tě nepochopila. Promiň.

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 11. 2013 14:22

Coleta: Jéé, vůbec jsem to nemyslela zle!!!:-O Fakt néé!! Jako, zkus to s tou vekou a dej vědět, nic víc jsem tím říct nechtěla!!

Coleta

15. 11. 2013 14:20

Jana Remkova:No, neboj se, já udělám co uznám za vhodné. ( Promiň, ale trochu nechápu tvoji reakci)No, já je nedávám, protože je pak polévka hodně mastná a to my nemusíme.

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 11. 2013 14:18

magdalenka: Jéé Magdi a je to tady..:-S Já jsem myslela, co nového tady přidám.. :-( Moc se ti omlouvám. Přiznám se, že jsem to nehledala, nenapadlo mne, že tady něco podobného bude :-( A nejhorší je, že jsem ho i komentovala. Jenže, je toho tak hodně.. :-)

spagetka spagetka

15. 11. 2013 14:17

Recept z kůží mě na Nově taky zaujal. Stojí to za zkoušku, stejně stehna nebo čtvrtky svlékám z kůže, takže se to hodí

magdalenka magdalenka

15. 11. 2013 14:16

Jana Remkova: Do podobných som pridala svoj recept, ak sa nenahneváš. Dávno som nerobila.:-p

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: zprávy tv nova tn cz recept hrušky moderátora tn.cz recepty tncz nova tncz nova levné recepty kuřecí kůžičky tn.cz levné recepty recepty tn.cz tn.cz recept na chleba tncz nova recept chleba tn.cz zprávy levné recepty www tn cz recept na chleba tncz nova recepty recepty tncz nova tncz recepty tncz nova hruška kureci kuzicky recept tn.cz nadívané kuřecí kůžičky recept tv nova tn cz recepty tncz nova zprávy dnes recepty

Suroviny: kůže kuřecí, cibule, játra kuřecí, olej, chléb, mléko, sůl, pepř, koření grilovací, kmín celý, květ muškátový, česnek, vejce, nať petrželová

TopRecepty.cz

Nadívané kuřecí kůže

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7MNQ