Lahodně plněná smetanová omeleta

Bibinka Kuchařka: Bibinka

Doba přípravy: 30 minut 2 porce Bezmasá jídla 5 názorů

Suroviny

Omeleta:
4 vejce
2 lžíce smetany (33%)
sůl
olej
pažitka na ozdobu
Náplň:
1 balení pravých Olomouckých tvarůžků
1 menší pórek
1 lahůdková cibulka
olej
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Omeletu si uděláme ze 2 vajec+1 lžíce smetany, rozšleháme, trochu osolíme, opečeme z obou stran a přendáme na talíř.

    Pórek si nakrájíme na kolečka a rozebereme je na prstýnky, cibulku taktéž na kolečka a tvarůžky na malé kostičky.

  2. Na oleji orestujeme pórek s cibulkou a nakonec přidáme pokrájené tvarůžky, které necháme zcela roztavit.

  3. Směs namažeme na polovinu omelety a druhou polovinu přehneme, můžeme posypat pažitkou a obložit zeleninkou.

    Směs na náplň nesolíme!

Poznámka

Opět mě chytl večer inspirační nápad, tak vám ho tu servíruji-úplná balada! Jídlo je syté, ale moc si pochutnáte, jako my a budu dělat častěji.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Lahodně plněná smetanová omeleta

Tématické fráze: zdravé omelety k večeři plněné omelety mail kaprys-met.pl loc:cz pravá omeleta plněná omeleta italská omeleta česneková náplň do omelet omeleta z vajec omeleta k večeři tncz re omeleta s tvarůžky tncz zdravé cukrovi omeleta tvaružky omeleta z tvarůžek prava řecká omeleta snetanova omeleta recept italská omeleta tvarůžky v omeletě omelet lahodne jidla k veceri

Zapomněl/a jsem heslo