Lahodně plněná smetanová omeleta

Bezmasá jídla Doba přípravy: 30 minut 5 názorů

Bezmasá jídla Doba přípravy: 30 minut 5 názorů

Suroviny 2 porce

Omeleta:
4 vejce
2 lžíce smetany (33%)
sůl
olej
pažitka na ozdobu
Náplň:
1 balení pravých Olomouckých tvarůžků
1 menší pórek
1 lahůdková cibulka
olej

Postup přípravy receptu

  1. Omeletu si uděláme ze 2 vajec+1 lžíce smetany, rozšleháme, trochu osolíme, opečeme z obou stran a přendáme na talíř.

    Pórek si nakrájíme na kolečka a rozebereme je na prstýnky, cibulku taktéž na kolečka a tvarůžky na malé kostičky.

  2. Na oleji orestujeme pórek s cibulkou a nakonec přidáme pokrájené tvarůžky, které necháme zcela roztavit.

  3. Směs namažeme na polovinu omelety a druhou polovinu přehneme, můžeme posypat pažitkou a obložit zeleninkou.

    Směs na náplň nesolíme!

Poznámka od kuchařky

Opět mě chytl večer inspirační nápad, tak vám ho tu servíruji-úplná balada! Jídlo je syté, ale moc si pochutnáte, jako my a budu dělat častěji.

Komentáře k receptu Lahodně plněná smetanová omeleta

Tématické fráze: zdravé omelety k večeři plněné omelety plněná omeleta mail kaprys-met.pl loc:cz pravá omeleta italská omeleta česneková náplň do omelet omeleta z vajec omeleta k večeři tncz re omeleta s tvarůžky tncz zdravé cukrovi omeleta tvaružky omeleta z tvarůžek prava řecká omeleta snetanova omeleta recept italská omeleta tvarůžky v omeletě omelet lahodne jidla k veceri