Pečený pangas v hermelínové peřině
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 759 kJ / 1 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,03 g |
Tuky | 89,79 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 885 mg |
Sodík | 2,63 g |
Sůl | 6,82 g |
Sacharidy | 4,07 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jednoduchá a rychlá večeře, která vznikla tak, že jsem se nemohla rozhodnout mezi rybou a Hermelínem :D
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 12. 2013 16:26
Mgr. Růžena Brhelová: výraz suchý chléb nebo brambory jste použila vy - "Raději suchý chléb nebo suché brambory" ! 14:54:17 včera. Takže nevím, co si má tejaja nastudovat a prosím, bavme se o vaření, nikoli o invektivách. A znova, nenapadejte lidi, ale vařte.
Výraz hoax naprosto tu zdomácněl. O.K.?
Výraz hoax naprosto tu zdomácněl. O.K.?
22. 12. 2013 16:15
Vážená Mgr. tejaja !
Od Vás si dobrou chuť rozhodně přát nenechám.
Mimochodem, když už chcete diskutovat na českých stránkách, nemusíte užívat anglický výraz hoax / falešná zpráva, úmyslná mystifikace /.
Raději si nastudujte,že v češtině je rozdíl mezi slovy suchý, sušený,
uschlý, seschlý atd. Shnilé ani splesnivělé brambory já neznám, ve svém
prostředí se s nimi nesetkávám. Ovšem: "Proti gustu žádný dišputát"!
Radostné a pokojné Vánoce, pevné zdraví a všechno nejlepší do nového roku 2014 všem lidem dobré vůle
přeje
Růžena Brhelová
Od Vás si dobrou chuť rozhodně přát nenechám.
Mimochodem, když už chcete diskutovat na českých stránkách, nemusíte užívat anglický výraz hoax / falešná zpráva, úmyslná mystifikace /.
Raději si nastudujte,že v češtině je rozdíl mezi slovy suchý, sušený,
uschlý, seschlý atd. Shnilé ani splesnivělé brambory já neznám, ve svém
prostředí se s nimi nesetkávám. Ovšem: "Proti gustu žádný dišputát"!
Radostné a pokojné Vánoce, pevné zdraví a všechno nejlepší do nového roku 2014 všem lidem dobré vůle
přeje
Růžena Brhelová
21. 12. 2013 18:53
spagetka:
21. 12. 2013 18:31
No to je taky pravda
21. 12. 2013 18:14
Lilith-Isa: bacha ani to zelený dnes není zdravý
21. 12. 2013 18:13
Mgr. Růžena Brhelová: Nikdo vás nenutí ho jíst Zdraví nebezpečné je dneska skoro vše, to bychom museli jíst zelené
21. 12. 2013 16:08
Mgr. Růžena Brhelová: Vážená magistra, ako vzdelaná žena by ste mali vedieť, čo je to hoax. Prajem Vám dobrú chuť k suchému chlebu ( suché zemiaky si neviem predstaviť, zhnité, splesnivené áno ).
Mgr. Terézia J.
Mgr. Terézia J.
21. 12. 2013 16:00
Mgr. Růžena Brhelová: tak ho nedělejte a je to
PhDr. spagetka
PhDr. spagetka
21. 12. 2013 15:54
Škoda Hermelínu, koření, vajec, času a energie !
Pangas = zdraví nebezpečný odpad !
Raději suchý chléb nebo suché brambory !
Pangas = zdraví nebezpečný odpad !
Raději suchý chléb nebo suché brambory !
21. 12. 2013 11:33
dobrý nápad -
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 2 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 5 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 7 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 10 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 12 hodinami
Salát s pečeným květákem a granátovým jablkem
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 39 sekundami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 6 minutami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 25 minutami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 1 hodinou
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 4 hodinami
Cikánská hovězí pečeně
Vanda_A uvařila před 5 hodinami
Gnocchi po česku - se zelím a slaninou
Denny2111 uvařila před 6 hodinami
Hovězí guláš z kližky
Vivikina uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve: Šťavnaté jemné masíčko ve smetanové omáčce skvěle ladí s kolínky
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrně suroviny i jedno překvapení
Další recepty
Tématické fráze: pangas nejlepší recepty pečeny pangasius ryba v perine pečený pangas babicovy dobroty z 20.12.2013 recept/video růžena brhelová pečeny pangas ryba pangast pečenÿ pangas a zdraví brhelová růžena pangas v perine pečeny pangasius na hermelíně
Suroviny: pangasius, sýr hermelín, sůl, pepř, koření na ryby, vejce
Pečený pangas v hermelínové peřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WvwJ
10 názorů