Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Panga pod peřinou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 10. 2008 16:20

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie11 189 kJ / 2 674 kcal
Bílkoviny186,61 g
Tuky211,08 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 628 mg
Sodík 405 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy6,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

snoopy

20. 5. 2010 06:25

:yes: :-))

pepis

10. 9. 2009 11:29

Vypadá moc dobře a jdu ho hned vyzkoušet.:-*:yes:

Drobenka

23. 4. 2009 08:15

Pangas takhle upravený musí být výtečný. Zajímavý postup. Ukládám a při nejbližší příležitosti vyzkouším.

spagetka spagetka

18. 1. 2009 11:29

to vypadá skvěle :-!:yes:

Jana

18. 1. 2009 11:24

:-D:yes:

Hoskovec Petr

31. 12. 2008 15:00

:-p :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 10. 2008 15:43

ty skratky jsou sranda,co?Třeba-PRDOPEČ co?:-)):-D

Marjanna Marjanna

20. 10. 2008 14:55

mčk-mlete čierne korenie pardon za skratku

Marjanna Marjanna

20. 10. 2008 14:53

MČK je mlete čierne korenie;-)sorka nebudem použivat skratky;-)

maris maris

3. 10. 2008 08:02

No uvidíme, snad nám to autorka vysvětli:-)

alus.s

3. 10. 2008 07:59

jj to by mohlo být ono :-O Maris, jsi koumák :-D

Hella Hella

3. 10. 2008 07:58

No, když je tam extra napsaný pepř 4 barev, tak ještě další pepř? Myslím, že by se do receptů neměli psát zkratky. já taky sama pro sebe si píšu VACU (vanilkový cukr),hlml (hladká mouka, poml, hrm, atd), prdopeč a další, ale pro veřejnost bych to bez vysvětlení nenapsala.

maris maris

3. 10. 2008 07:11

Stejnou otázku jsem chtěla taky napsat, ale jak na to tady tak koukám, tak si myslím, že mčk je mleté čierne korenie - mletý černý pepř;-)

alus.s

2. 10. 2008 21:30

též by mě zajímalo co to mčk znamená. Ale rybka vypadá dost, dost jedle :-p :yes:

Hella Hella

2. 10. 2008 20:31

Mám dotaz. Co je v surovinách mčk?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: panga pangas recepty recepty pangas panga recept panga ryba pangas recept ryba panga panga recepty recept pangas recepty panga ryby panga recept panga recept na panga panga pod peřinkou pečený panga pangasius pod peřinou ryby recepti zkratka mčk pangas priprava panga kuchařka

Suroviny: pangasius, slanina, sýr ementál, cibule, česnek, vegeta, máslo česnekové, sůl, pepř, koření grilovací, koření čtyři pepře, smetana na vaření, máslo, olej, semínka sezamová

TopRecepty.cz

Panga pod peřinou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ERXm