Panga pod peřinou

Marjanna Kuchařka: Marjanna

Ryby 15 názorů

Suroviny

1 kg Pangasius ryba
slanina
sýr Ementál
cibule
3 stroužky česneku
Vegeta
česnekové máslo
sůl
pepř
grilovací koření
pepř 4 barev
smetana na vaření nebo zakysaná smetana
50 g másla
1 dl oleje
sezam
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maslo dáme na panvicu a popražime cibuľu, ktoru sme nakrájali na mesiačiky. Vylejeme na plech a na to dáme okorenenú rybu - okoreníme horeuvedeným korenim.

  2. Zamotáme do slaninky, posypeme sezamom a dáme piecť na 180-200°C na 15 min.

  3. Potom vyberieme a natrieme ju zmesou strúhaneho syra, ktorý sme zmiešali so smotanou.

  4. Zapečieme do zlatista.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Panga pod peřinou

  • snoopy snoopy(neregistrovaný)

  • pepis pepis(neregistrovaný)

    Vypadá moc dobře a jdu ho hned vyzkoušet.:-*:yes:

    Odpovědět

  • Drobenka Drobenka

    Pangas takhle upravený musí být výtečný. Zajímavý postup. Ukládám a při nejbližší příležitosti vyzkouším.

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    to vypadá skvěle :-!:yes:

    Odpovědět

  • Jana Jana(neregistrovaná)

  • Hoskovec Petr Hoskovec Petr(neregistrovaný)

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    ty skratky jsou sranda,co?Třeba-PRDOPEČ co?:-)):-D

    Odpovědět

  • Marjanna Marjanna(autorka receptu)

    mčk-mlete čierne korenie pardon za skratku

    Odpovědět

  • Marjanna Marjanna(autorka receptu)

    MČK je mlete čierne korenie;-)sorka nebudem použivat skratky;-)

    Odpovědět

  • maris maris

    No uvidíme, snad nám to autorka vysvětli:-)

    Odpovědět

  • alus.s alus.s

    jj to by mohlo být ono :-O Maris, jsi koumák :-D

    Odpovědět

  • Hella Hella

    No, když je tam extra napsaný pepř 4 barev, tak ještě další pepř? Myslím, že by se do receptů neměli psát zkratky. já taky sama pro sebe si píšu VACU (vanilkový cukr),hlml (hladká mouka, poml, hrm, atd), prdopeč a další, ale pro veřejnost bych to bez vysvětlení nenapsala.

    Odpovědět

  • maris maris

    Stejnou otázku jsem chtěla taky napsat, ale jak na to tady tak koukám, tak si myslím, že mčk je mleté čierne korenie - mletý černý pepř;-)

    Odpovědět

  • alus.s alus.s

    též by mě zajímalo co to mčk znamená. Ale rybka vypadá dost, dost jedle :-p :yes:

    Odpovědět

  • Hella Hella

    Mám dotaz. Co je v surovinách mčk?

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: panga pangas recepty recepty pangas panga recept panga ryba pangas recept ryba panga panga recepty recept pangas recepty panga ryby panga recept panga recept na panga panga pod peřinkou pečený panga pangasius pod peřinou ryby recepti zkratka mčk pangas priprava panga kuchařka

Zapomněl/a jsem heslo