Filované vepřové palce a smetanové brambory
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 4 031 kJ / 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 75,30 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 93 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 56,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Filování je zkrácený termín pro filírování, což je krájení na řezy, používá se zejména u vařeného, pečeného nebo grilovaného masa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 2. 2014 19:58
10. 2. 2014 13:36
10. 2. 2014 11:22
Jinak bezvadné jídlo, škoda té fialové barvy!To by bylo něco!
10. 2. 2014 01:55
9. 2. 2014 20:41
9. 2. 2014 19:53
9. 2. 2014 19:46
9. 2. 2014 19:39
9. 2. 2014 19:11
(při prvním čtení jsem se lekla, četla jsem "fialové"-takže bez brýlí na čtení už ani krok )
9. 2. 2014 19:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 10 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 15 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 3 hodinami
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 3 hodinami
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 4 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 5 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 5 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 5 hodinami
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 5 hodinami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 6 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Flambování je opalování pokrmů pomocí alkoholu: Víte, že flambovat můžete i doma?
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Kuřecí játrový guláš se žampiony: Krásně šťavnatá a měkoučká obměna české klasiky překvapí lehce pikantní chutí
Další recepty
Tématické fráze: vepřové palce palce z vepřové panenky recept vepřový palec veprove palce recept vepřové palce recepty filované maso vepřové plátky s bramborem na smetaně filírovaní co je filírovaní palce z vepřové panenky-recept vepřový palec recept recept vepřové palce vepřové a brambory recept jak pripravit veprove palce palce z panenky top recepty vepřové palce recept na vepřové palce vepřové plátky s brambory na smetané vepřový palec z panenky palce z vepřové panenky
Suroviny: palec vepřový, sůl, pepř čtyř barev, olej olivový, brambory, smetana ke šlehání, rozmarýn, máslo
Filované vepřové palce a smetanové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kKx6
10 názorů