Marinované vepřové plátky v pálence

nofrona Kuchařka: nofrona

Vepřové maso 11 názorů

Suroviny

400 g vepřových plátků
vodu na podlití
1 polévková lžíce oleje
Marináda:
100 ml oleje
1 kávová lžička soli
1 kávová lžička čerstvě mletého barevného pepře
1 malý panák třešňové pálenky (ETTER)
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do misky si dáme olej, sůl, pálenku, nameleme pepř a vidličkou pořádně zamícháme. Plátky masa lehce naklepeme a na 24 hodin naložíme do marinády.

  2. Na pánev dáme rozpálit olej a plátky masa z obou stran opečeme, přidáme marinádu, podlijeme vodou, zmírníme oheň a pod poklicí dusíme do měkka. Maso podléváme a obracíme.

  3. Hotové přelijeme šťávou z masa, podáváme s bramborem nebo salátem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 142 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Marinované vepřové plátky v pálence

Tématické fráze: marinované vepřové plátky marinovaný vepřový plátek recepty vepřové plátky marinované vepřové plátky marinované vepřový plátek marinovaný co uvařit z vepřových plátků marináda se slivovicí co uvarit s veprovych platku co z veprovych platku marinovany platek veprovy dobré vepřové platky vepřové plátky recept platky marinovane luxusni veprovy platek platky veprove pecene marinovane recept na vepřové plátky vepřové plátky marinované vepřové plátky na cibulce marinovany plátek marinované vepřové plátky recepty

Zapomněl/a jsem heslo