Marinované vepřové plátky v pálence

nofrona Kuchařka: nofrona

Vepřové maso 11 názorů

Suroviny

400 g vepřových plátků
vodu na podlití
1 polévková lžíce oleje
Marináda:
100 ml oleje
1 kávová lžička soli
1 kávová lžička čerstvě mletého barevného pepře
1 malý panák třešňové pálenky (ETTER)
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do misky si dáme olej, sůl, pálenku, nameleme pepř a vidličkou pořádně zamícháme. Plátky masa lehce naklepeme a na 24 hodin naložíme do marinády.

  2. Na pánev dáme rozpálit olej a plátky masa z obou stran opečeme, přidáme marinádu, podlijeme vodou, zmírníme oheň a pod poklicí dusíme do měkka. Maso podléváme a obracíme.

  3. Hotové přelijeme šťávou z masa, podáváme s bramborem nebo salátem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 141 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Marinované vepřové plátky v pálence

Tématické fráze: marinované vepřové plátky marinovaný vepřový plátek recepty vepřové plátky marinované vepřové plátky marinované vepřový plátek marinovaný marináda se slivovicí co uvarit s veprovych platku co z veprovych platku marinovany platek veprovy dobré vepřové platky vepřové plátky recept platky marinovane co uvařit z vepřových plátků luxusni veprovy platek platky veprove pecene marinovane recept na vepřové plátky marinovany plátek marinované vepřové plátky recepty dobrý vepřový plátek dobre masenko

Zapomněl/a jsem heslo