Marinované vepřové plátky v pálence

Suroviny

400 g vepřových plátků
vodu na podlití
1 polévková lžíce oleje
Marináda:
100 ml oleje
1 kávová lžička soli
1 kávová lžička čerstvě mletého barevného pepře
1 malý panák třešňové pálenky (ETTER)

Postup přípravy receptu

  1. Do misky si dáme olej, sůl, pálenku, nameleme pepř a vidličkou pořádně zamícháme. Plátky masa lehce naklepeme a na 24 hodin naložíme do marinády.

  2. Na pánev dáme rozpálit olej a plátky masa z obou stran opečeme, přidáme marinádu, podlijeme vodou, zmírníme oheň a pod poklicí dusíme do měkka. Maso podléváme a obracíme.

  3. Hotové přelijeme šťávou z masa, podáváme s bramborem nebo salátem.

Komentáře k receptu Marinované vepřové plátky v pálence

Tématické fráze: marinované vepřové plátky marinovaný vepřový plátek recepty vepřové plátky marinované vepřové plátky marinované vepřový plátek marinovaný co uvařit z vepřových plátků marináda se slivovicí co uvarit s veprovych platku co z veprovych platku marinovany platek veprovy dobré vepřové platky vepřové plátky recept platky marinovane luxusni veprovy platek platky veprove pecene marinovane recept na vepřové plátky vepřové plátky marinované vepřové plátky na cibulce marinovany plátek marinované vepřové plátky recepty