Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové plátky na bramborové šťávě

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (45 min příprava)

9. 9. 2011 12:56

Suroviny

Porce: 2 porce

Nutriční hodnoty

Energie585 kJ / 140 kcal
Bílkoviny4,22 g
Tuky0,47 g
Vláknina5,37 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy27,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pořád se snažím vařit pokud možno s malým množstvím mouky a tuku. Pokud to jde zcela bez mouky, je to super. Vyzkoušejte, šťáva je vynikající.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

JanaDorazinova

15. 5. 2018 12:40

Valis: ;-) děkuji :-K

Valis

15. 5. 2018 11:33

Super receptík .... dobrota :yes::yes::yes:

JanaDorazinova

17. 3. 2012 16:08

mardosa: Díky, že jo? Mne předtím taky ne:-))

mardosa

17. 3. 2012 13:54

Tak jsme právě dojedli a musím říct,že je to úžasný......nikdy by mě nenapadlo,že z těch brambor bude tak vyníkající šťávička.:-K:-K:-K Dávám bodíka a fotečkuuuuuu :yes::yes::yes::yes:

ivulinka

12. 9. 2011 20:53

Moc pěkné, Jani:-p:yes:

JanaDorazinova

10. 9. 2011 19:47

Anna Kocikova:;-) díky:-)

Anna Kocikova

10. 9. 2011 19:32

:-8Krásně povedený receptík:-K+16:-p:yes:

varilamyskakasicku

10. 9. 2011 00:06

;-):-KJana Remkova:

Eliza

9. 9. 2011 22:58

Zajímavé...:yes::-p

JanaDorazinova

9. 9. 2011 22:36

varilamyskakasicku: díky:-8

varilamyskakasicku

9. 9. 2011 20:44

Jani,prima recept, zajímavý postup,suroviny a moc krásné fotečky,:yes:jsem ráda,že jsi tady zpět;-):-):-K

JanaDorazinova

9. 9. 2011 18:55

Sodovka: do zelí to taky přidávám, ono to je jedno, Danko, když tu šťávu pomixuješ, pomixuješ i usmaženou cubuli a ťáva má super barvu;-)

Sodovka

9. 9. 2011 18:28

Jani, příště můžeš syrovou bramboru (během pečení masa) do šťávy nastrouhat a pak šťávu nemusíš mixovat.;-) Nastrouhané syrové brambory dost často používám na zahušťování třeba dušeného zelí, přesnídávkových polévek.... Zejména polévkám nastrouhaná brambora dává znamenitou chuť. :-p Místo zásmažky - nastrouhaná, syrová brambora.:yes: Pochopitelně, vše se musí povařit 10 -15 minut. Tvé masíčko má velice pěknou barvu.:-p Posílám +9. :yes:

srettka

9. 9. 2011 18:18

a depa máme nějakou tu sušenou škumpu??:-O nějaký to devatero koření o turbanů?? sem čekala nějakou exótiku:-(
bané,vypadá to velmi dobře a šťavnťoučce:-p:yes::yes:

Věrka R.

9. 9. 2011 18:17

Taky se mě recept moc líbí. Já zase když dělám třeba bramborajdu, tak nedávám ani jíšku, prostě jen nastrouhám syrovou bramboru a rozvařím a úplně to stačí. Ale je pravda, že se člověk učí celý život.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová pečeně plátky recepty vepřové plátky s bramborem bramborová štáva vepřové plátky vepřové plátky na štávě bramborová šťáva příprava bramborová štáva recept veprovy platek s bramborem vepřové na šťávě vepřová pečeně recepty plátky vepřové plátky recept veprova pecene s bramborem vepřový plátek vepřová pečeně na štávě recepty vepřové plátky maso na štávě s bramborem vepřový plátek ve vlastní šťávě vepřové maso na šťávě vepřová pečeně plátky recept vepřová pečeně plátky

Suroviny: plátek vepřový, česnek, sůl, pepř, masox, brambory, cibule, olej, směs zeleninová mražená

TopRecepty.cz

Vepřové plátky na bramborové šťávě

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wnOJ