Žampiony s brokolicí a cizrnou
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 5. 2017 10:50
Koukám na ten svůj recept zpětně a říkám si, že dnes opravdu cizrnu vařím podstatně déle nebo rovnou v papiňáku. Asi jsem před třemi lety měla lepší zuby A také mám vyzkoušeno, že se může máčet i ty tři dny, ale přesně, jak píše Míša, měním vodu 2 krát denně.
11. 5. 2017 10:04
Dobry den, recept je vyborny jen pro pripravu cizrny je minimalni doba namoceni 8 hodin, ale muze byt az 3dny aby naklicila, pokud ji nechate namocenou dele musi se menit 2x denne voda aby se nekazila
4. 4. 2014 18:31
Tak já nevím. V nejbližší době opět cizrnu uvařím jak jsem zvyklá a pořádně se zaměřím na to, jak jí vlastně dlouho koupu a pak vařím a dám vědět jestli jsem vám celou dobu kecala
3. 4. 2014 19:50
I mně se rcp moc líbí
3. 4. 2014 09:34
My máme cizrnu moc rádi a i když ji namáčím minimálně na 12 hodin, tak 10 minut na změknutí určitě nestačí. Možná v tlakáči, ale to nemám vyzkoušené. A to ji nevařím vyloženě na kaši, ale jen al dente, nemáme rádi luštěniny rozvařené.
3. 4. 2014 09:31
Díky za inspiraci na opravdu zdravé jídlo.V poslední době jsem přišla na chuť tepelně upravenému tofu,tak bych ho tam taky zkusila kousek přidat.A pokud máčíte cizrnu opravdu 24 hodin,tak se už dlouho nevaří.Tak maximálně 1/2 hodiny.Ale 10 minut se mi zdá málo.
3. 4. 2014 09:15
Recept se mi moc líbí,ale nedávno jsem vařila cizrnu a za deset minut hotová nebyla,pěkně dlouho jsem jí vařila,nevím kde byla chyba jestli u mě nebo u cizrny
2. 4. 2014 17:36
I mě se tento recept moc líbí
Připomínka k cizrně-Já jsem ji vždy namáčela přes noc a druhý den jsem vařila v papiňáku cca 25-30minut,nebo v obyčejném hrnci 70-80minut.Záleželo na stáří cizrnyAle už jsem poněkud postarší a čím dál,tím více lenivějšítak kupuji cizrnu v plechovce
Připomínka k cizrně-Já jsem ji vždy namáčela přes noc a druhý den jsem vařila v papiňáku cca 25-30minut,nebo v obyčejném hrnci 70-80minut.Záleželo na stáří cizrnyAle už jsem poněkud postarší a čím dál,tím více lenivějšítak kupuji cizrnu v plechovce
2. 4. 2014 00:30
Jana Remkova:Já jsem brokolici taky nekupovala,nechutnala mně a najednou se to změnilo a cpu ji všudeopravdu se člověku chutě mění a tento recept určitě vyzkouším,je o.k.
1. 4. 2014 21:57
Rozhodně zdravé. Když já od jisté doby nemůžu brokolici ani cítit. Nemůže za to, chudera! Každopádně máš ode mne plus za zdravé jídlo A stejně, jako Magdalenku mne napadlo, jestli té cizrně stačí ta doba varu??
1. 4. 2014 20:21
Taky se mi to moc líbí
1. 4. 2014 19:09
magdalenka: pokud se ta cizrna koupe opravdu od předešlého dne, tak to stačí
1. 4. 2014 19:04
Líbí se.
1. 4. 2014 18:59
Stačí tej cizrne taká krátka doba varu? Aby zmäkla, ja ju varím slabú hodinu. Ale falafel robím zo surovej, len smažením sa tepelne upraví. Dík - inak, rec. sa mi tiež páči.
1. 4. 2014 18:53
Mně se to zrovna dost líbí Je to hezky barevné, je tam hodně zeleniny a cizrnu mám ráda
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 48 minutami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 13 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 22 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 23 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka
pazderka83 uvařil před 10 minutami
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 1 hodinou
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 1 hodinou
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 4 hodinami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 9 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 9 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 10 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 12 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 14 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: studená rychlá večeře recept na zdravou večeři recepty na zdravou večeři zdravá a rychlá jídla rychla zdrava jidla rychlé zdravé jídlo zdravá večeře bez masa rychlá a zdravá jídla cizrna s brokolicí zdravé jídlo z brokolice studená večeře cizrna s tvarohem brokolice s cizrnou zdravé recepty s brokolicí večeře do 30minut zdravá rychlá jídla rychle a zdravé jidla zdravá večeře s tvarohem recept na rychlou a zdravou večeři zdrave recepty se zampiony
Suroviny: cizrna, brokolice, žampióny, cibule, olej olivový, cuketa
Žampiony s brokolicí a cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w5Ym
16 názorů