Hovězí guláš 2
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 239 kJ / 774 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,10 g |
Tuky | 36,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 236 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 1. 2015 20:29
Cucice: jíška je jedna jediná, tak nevím jak to myslíte, ať si každý přidá jíšku jakou chce. já zahušťuju chlebem, ale záleží na každém.
Casino: asi se nemýlím, namátkou třeba tenhle: www.toprecepty.cz/recept/37393-gulasek-s-karlovarskym-knedlikem/
Casino: asi se nemýlím, namátkou třeba tenhle: www.toprecepty.cz/recept/37393-gulasek-s-karlovarskym-knedlikem/
26. 1. 2015 20:29
ivulinka: Já na tu majoránku úplně zapomněla :) tak jsem ráda, že je Vše v pořádku :)
26. 1. 2015 20:07
Cucice: jo, jasně, to je jen moje teorie, já ji kdysi koupila a nechutná mi, pokazila celkový dojem z uvařeného jídla, asi poletí z domu, každý ať si guláš zahustí podle svého
A díky, že jsi dopsala do postupu tu majoránku
A díky, že jsi dopsala do postupu tu majoránku
26. 1. 2015 20:05
ivulinka: No každý at si přidá jíšku jakou chce..
26. 1. 2015 19:55
Guláš bude jistě moc dobrý, jen mi přijde nevhodné ho pokazit kupovanou tmavou jíškou. Protože je hovězí a pokud je cibule usmažená dohněda a pokud je paprika zarestovaná dohněda v základu, tak je podle mě zbytečné kazit tak výborné jídlo tmavou jíškou, guláš díky těmto pravidlům bude mít pěkně tmavou barvu a chuť. Já bych to tmavou jíškou jistě nekazila, je plná barviv a ztuženého tuku
Jo a dopsala jsi do surovin majoránku, tu já ráda, ale je důležité upozornit, že se do jídla přidává až těšně před konečnou fází vaření.
Jo a dopsala jsi do surovin majoránku, tu já ráda, ale je důležité upozornit, že se do jídla přidává až těšně před konečnou fází vaření.
26. 1. 2015 19:27
Kolika masa tolik cibule objemově v papináku po otevření krásně měkké masíčko a hodně omáčky :) Zítra ho budu dělat tak Vám to nafotím :)
26. 1. 2015 18:26
Drobek: Ty to víš,já to vím,ale každý ne.Určitě objemově.Ale co mi nejde na rozum-hodinu a půl v papiňáku........to bych rád viděl,až ten papiňák otevřete,co uvnitř najdete
26. 1. 2015 18:12
Té cibule stejně jako masa, pokud má někdo radši guláš sladší. Prosím. Ale množství stejné na váhu, nebo objemově. On je to totiž rozdíl a dost velký.
26. 1. 2015 17:11
petra:
Asi se mýlíte
Toto je sice ten nejznámější a NEJLEPŠEJŠÍ guláš (tedy až na ten Papiňák, grrr a já bych přidal ještě marijánu) ale tady jsem ho v této formě nenašel
Asi se mýlíte
Toto je sice ten nejznámější a NEJLEPŠEJŠÍ guláš (tedy až na ten Papiňák, grrr a já bych přidal ještě marijánu) ale tady jsem ho v této formě nenašel
26. 1. 2015 16:42
Pokud se Vám recept nelíbí nemusí te jej vařit
26. 1. 2015 16:36
Omlouvám se, ale proč je tu recept na guláš po sté?
26. 1. 2015 13:56
Ano už jsem poučená, děkuji. Jakmile budu mít svoje vyfotím a přidám.
26. 1. 2015 13:56
Fotky som zmazala, nabudúce k receptom len vlastné.
26. 1. 2015 13:55
Sem se cizí fota nedávají
26. 1. 2015 13:46
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 5 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 7 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 8 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 19 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 22 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno 3. 5. 2024 14:57
Právě bylo uvařeno:
"Pštrosí" vejce
Standby uvařila před 38 minutami
Kynutý borůvkový koláč od Tejajky - CRISP
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Tilapie
marcel123456789 uvařila před 1 hodinou
Vepřové na česneku s dušenou mrkvičkou
Kamilana uvařila před 2 hodinami
Vepřová plec na hořčici
Styliane uvařil před 2 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
IvanaMiskova uvařila před 2 hodinami
Pikantní majonézová křidélka
radekhk uvařila před 3 hodinami
Pórková polévka
Adela_Senti uvařila před 3 hodinami
Vepřová játra na slanině
Martas6 uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí guláš kolik masa na guláš hovězí guláš v papiňáku hovězí guláš recept kvalitni gulas hovězí guláš recepty kolik cibule do guláše kvalitni hovezi gulaš hovězí guláš top recepty hovězí guláš z papiňáku hovezy gulas kolik sadla? tmavý hovězí guláš kolik cibule na gulas jak udělat tmavou jíškou do guláše hovezi gulas v kuchte pečený hovězí guláš v papiňáku kvalitní tmavý gulaš kolik minut hovězí v papiňáku jak usmažit cibulku na guláš recept hovezi tmavy guláš
Suroviny: maso hovězí, cibule, sádlo, paprika sušená sladká, jíška, sůl, pepř, kmín celý, česnek, majoránka
Hovězí guláš 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E2Wg
30 názorů