Žampiony Portobello plněné vinnou klobásou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 819 kJ / 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,50 g |
Tuky | 60,68 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 2,73 g |
Sůl | 6,45 g |
Sacharidy | 43,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Žapiony můžeme uvnitř posolit, ale nám stačila k ochucení jen klobása.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 5. 2015 20:04
19. 3. 2015 20:36
19. 3. 2015 19:30
Díky
19. 3. 2015 19:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 8 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 12 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 13 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 16 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 5 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 5 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 7 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve: Šťavnaté jemné masíčko ve smetanové omáčce skvěle ladí s kolínky
Židovská kuchyně pro nás může být inspirací a zpestřením jídelníčku
Další recepty
Tématické fráze: žampiony portobello recepty žampiony plněné vinnou klobásou plněné portobello portobello s mletým masem plněné žampiony portobello recept na vinnou klobásu portobello plněné masem žampiony portobello žampiony plněné vinnou s vinnou klobásou zampiony plnene klobasou plnene žampiony plněné žampiony vinnou klobásou žampiony portobello s masem recepty z portobella zampionu recept na plnene zapiony plněné portobello mletým masem plněné portobello s hovězím portobéllo plněné apečené v alobalu žampiony portobello v alobalu portobelo plněné mletým masem
Suroviny: portobello, klobása vinná, tymián čerstvý, strouhanka, česnek sušený, petrželka hladkolistá, olej olivový
Žampiony Portobello plněné vinnou klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J2gl
4 názory