Pečené prasátko
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 137 kJ / 2 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,81 g |
Tuky | 192,50 g |
Vláknina | 38,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 90,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 9. 2012 16:11
topreceptydajte mi niekto recept na pecenie prasata v sobotu o tyzden ideme opekat prasa a teraz zistujem ze to je nie take lahke prasa ma vahu cca 30 kg pleaseeee ponahla to diky
26. 5. 2010 10:11
Mě jen pobavilo, jak tu někdo píše, že mu příjde kruté zabíjet tak malé selátka, že oni pečou až větší selátka. A to kruté není?
13. 4. 2010 09:58
ahojte, poradil by mi niekto?
Chcem ist piect male prasiatko cca 11kg, neviem ci ho mam zabalit do alobalu a opekat, alebo nezabalovat, ale ja ho oriezat nechcem. kto ma skusenosti a vedel by mi dat vzacnu radu????
Diky
Chcem ist piect male prasiatko cca 11kg, neviem ci ho mam zabalit do alobalu a opekat, alebo nezabalovat, ale ja ho oriezat nechcem. kto ma skusenosti a vedel by mi dat vzacnu radu????
Diky
20. 2. 2010 16:59
Selata griluje můj manžel již několik let na různé příležitosti, oslavy, svatby, narozeniny, a tak za ty roky máme mnoho poznatků.
Nic proti receptu či autorovi..., ale takto malé selátko péci zdá se mi přinejmenším podivné.
Prase se z hlavou péci nemá. Jedině pokud jste natolik zdatní a dokážete vydrátkovat či vysát mozeček z hlavy
Mozek teplem pracuje, maso jím zasmrádne a máte po takovéto lákavé pečínce
Hlava na seleti nemá jiný účel než jen dekorativní, mnohem více ji zhodníte, když si ovar z ní uvaříte
Fotečka je
Nic proti receptu či autorovi..., ale takto malé selátko péci zdá se mi přinejmenším podivné.
Prase se z hlavou péci nemá. Jedině pokud jste natolik zdatní a dokážete vydrátkovat či vysát mozeček z hlavy
Mozek teplem pracuje, maso jím zasmrádne a máte po takovéto lákavé pečínce
Hlava na seleti nemá jiný účel než jen dekorativní, mnohem více ji zhodníte, když si ovar z ní uvaříte
Fotečka je
20. 2. 2010 16:04
Tahle selátka jsou chuťově lepší, než ta velká, 25 - 30 kilová. Ale nejlepší jsou v Itálii, nebo ve Španělsku, tam pečou selátka která mají jen 4 - 6 kilo. To je úžasná dobrota. U nás se dají sehnat taky tak malá selata u farmářů, kteří chovají prasata, jsou to selátka, která jsou přespočetná, prasnice je nemůže uživit, nebo prostě nepřibírají. Ony by stejně uhynuly, protože by neměly individuální péči. Vřele doporučuju - selátko se vám vejde do trouby vcelku, nebo když ho dáte na gril - nic lepšího jste nejedli.
13. 1. 2010 12:24
tak tohle bych asi nejedla...chudak malinké prasátko....
5. 1. 2010 09:46
to je nějaké malé selátko na pečení ne? vždycky jsme grilovali už větší selata...příjde mi kruté zabíjet tak malinké
15. 12. 2009 18:31
To bych asi nejedla vidim v tom to selatko malinke
29. 7. 2009 18:10
robili sme podla tohto receptu,len namiesto tych drevenych palic sme pouzili kovový rost,ktorý sme z obidvoch strán podopreli taktiez kovovými tyčkami do tvaru Y a piekli sme to nad pahrebou,pritom sme to prasa otáčali,aby bolo pravidelne opečené
29. 7. 2009 17:00
Iba tak ma napadlo, že doma v mojej rúre niečo také neupečiem, že to chce špeciálne podmienky. Samozrejme, aj špeciálnu udalosť. Postupovali ste podľa horeuvedeného receptu? Chystáme sa na rodinnú akciu, kde by sme niečo také mohli odskúšať, preto sa pýtam, či to má nejaké úskalia, ako ste to zvládli. Tiktak zmizla, takže čo myslela tými drevenými palicami, mi nevysvetlí.
29. 7. 2009 16:45
sama nie,ale s pomocou rodinky
29. 7. 2009 16:05
ivako, veľmi pekná fotka. To si piekla sama?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 19 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 20 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 23 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Andělsky nadýchaný perník
Original.styl@seznam.cz uvařila před 10 minutami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
divozenka666 uvařila před 10 minutami
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 7 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 8 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 12 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 12 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 12 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 13 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Sedm jídel, na kterých ujíždí britská královská rodina: Kate miluje čočkové kari a král Karel si neodpustí bažantí koláč
Další recepty
Tématické fráze: grilované sele recept grilované prase prase na grilu recept pecene sele pečení prasete recept na grilované sele grilované prase recept sele na grilu recept pečené sele recept sele na gril recept jak upect prase pečené selátko grilovane sele recept na marinádu na pečené sele recept na grilované prase prase na gril recept pečené sele cena jak se peče prase recepty na grilovane sele grilovane prasa
Suroviny: prasátko, sůl, pepř, koření nové koření, pepř zelený, česnek, ořech muškátový, skořice mletá, zázvor čerstvý, cibule, paprika, chilli, šťáva citronová, tymián, olej olivový
Pečené prasátko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1nG
12 názorů