Vepřové po selsku

toprecepty.cz Kuchař:

Vepřové maso 2 názory

43

Suroviny

60 dkg vepřové kýty
1 - 2 lžíce tuku
2 cibule
sůl
pepř
muškátový oříšek
80 dkg mražené zeleniny
0,4 l vývaru
4 - 5 brambor
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostky a na rozehřátém tuku opečeme. Přidáme nakrájenou cibuli, chvíli společně opékáme, pak osolíme, opepříme a okořeníme muškátovým oříškem.

  2. Zeleninu nakrájíme na kostky.

  3. Do hrnce střídavě skládáme vrstvu masa a vrstvu zeleniny, přelijeme polovinou vývaru a dobře zakryté dusíme v troubě asi hodinu.

  4. Poté přidáme na kostky nakrájené brambory se zbývajícím vývarem a dusíme dalších 30 minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Vepřové po selsku

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: krkovice po selsku vepřová pečene po selsku vepřová plec pečená po selsku pečená krkovička po selsku veprova ohanka maso po selsku vepřové oháňky kuchrka pečené maso po selsku pečená krkovice po selsku selská krkovice vepřová kýta pečená po selsku kuchřka recepty vepřové po vepřová oháňka recept plec po selksu pecena veprova kyta po selsku pečená krkovička po selsku, vepřová oháňka recepty vepřová kýta

Zapomněl/a jsem heslo