Vepřové po selsku

www.toprecepty.cz Kuchař:

Vepřové maso 2 názory

Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři
43

Suroviny

60 dkg vepřové kýty
1 - 2 lžíce tuku
2 cibule
sůl
pepř
muškátový oříšek
80 dkg mražené zeleniny
0,4 l vývaru
4 - 5 brambor
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostky a na rozehřátém tuku opečeme. Přidáme nakrájenou cibuli, chvíli společně opékáme, pak osolíme, opepříme a okořeníme muškátovým oříškem.

  2. Zeleninu nakrájíme na kostky.

  3. Do hrnce střídavě skládáme vrstvu masa a vrstvu zeleniny, přelijeme polovinou vývaru a dobře zakryté dusíme v troubě asi hodinu.

  4. Poté přidáme na kostky nakrájené brambory se zbývajícím vývarem a dusíme dalších 30 minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Vepřové po selsku

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo