Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené kyselé zelí

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 514 kJ /
2 274 kcal
Bílkoviny142,12 g
Tuky67,64 g
Vláknina56,70 g
Cholesterol 1,36 g
Sodík 12,56 g
Sůl30,44 g
Sacharidy245,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do vymasteného pekáča rozložíme polovicu ošúpaných na tenšie plátky narezaných zemiakov. Osolíme, opiríme a rozložíme polovicu kyslej kapusty. Krok 2: Posypeme zeleninou, uložíme kolieska klobásy, prikryjeme druhou polovicou kapusty a druhou polovicou na kolieska narezaných zemiakov. Osolíme, okoreníme, prikryjeme alobalom a pečieme v rúre 45 min. Krok 3: Potom zalejeme v mlieku alebo smotane rozmiešanými vajíčkami a vložíme odkryté do rúry dopiecť, kým sa vajcia nezrazia.

Zveřejněno 10. 3. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečené kyselé zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxJD

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečené kyselé zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxJD

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

medmic: je to můj nápad, vždy kupujem balenie 2,5 kg balenie madarskej zeleniny, lebo ju máme velmi radi. Zeleninu prihodím všade, kde sa dá :-D Varenú mrkvu nejem, nemožem,len surovú, ale ostatnú zeleninu áno, tak si ju doprajeme :-D;-)

Zajímavé a jako zelížrout to ocením více než např. francouzské brambory. Je to domácí nápad nebo základ je z nějakého receptu?
:yes:

a Hany bych si nevšímal, typický troll co chce vyvolat hádku a nebo hlupák, co má dojem, že jeho chuťové buňky jsou povinné pro všechny. S ani jedním nemá smysl se bavit ;-)

Jde to, jak píše paní tejaja, tedy u nás to je v pohodě, peču, přidávám si např. více klobásky;-) sice nedáváme kukuřici:-O, ale jinak to je dobré jídlo:yes::-p

Hana:Čo je na tom absurdné ? Predsa sa všetko v rúre upečie. O nič absurdnejšie ako použiť starú zvednutú zeleninu, ktorá už zabudla, že bola kedysi čerstvá:-D:-p

To by mě nenapadlo ani ochutnat. Dostane se sem opravdu každá absurdita. To je teda kombinace, kyselé zelí a mražená zelenina! Lidi, nemůžete přece sníst všechno.

Tématické fráze:
kyselé zelí, kyselé zelí recept, recepty z kyselého zelí, kyselé zelí recepty, zapečené zelí, recepty kyselé zelí, recept kysele zeli, jak se vaří kyselé zelí, recept na kysele zeli, zapecene kysane zeli, zelí kyselé, recept z kyselého zelí, recepty na kyselé zelí, jak uvarit kysele zeli, zapekáné kyselé zelí, vaření kyselého zelí, recepty s kyseleho zeli, jidla z kyseleho zeli, kyselé zelí a zdraví, kyselé

Suroviny:
zelí kysané, brambory, směs zeleninová mražená, klobása, sůl, pepř černý, mléko, vejce

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu