Pařížský šlehačkový zákusek
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 21 398 kJ / 5 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,42 g |
Tuky | 247,93 g |
Vláknina | 29,50 g |
Cholesterol | 851 mg |
Sodík | 412 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 641,56 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 12. 2009 22:31
Výborný dortík, vrstvu šlehačky jsem ještě proložila kompotovanými broskvemi. Na foto řezu zbyl jen poslední kousek Tento pařížský krém u nás poslední dobu vede
31. 3. 2009 17:25
To teda zírám, se divím, že na to má žaludek... Je to asi v povaze. Taky neustále sedím u netu a hledám recepty bez fota a co by bylo dobré a chutné. Manžel je vybíravý. A když něco udělám a vidí mě to fotit, tak mi nadává, že jsem prdlá atd.... Ale toto nekalé jednání je opravdu nefér. TIK TAK
31. 3. 2009 17:02
Doufám, že nám kluci dáte vědět, ta "obhajoba" by mne docela zajímala
31. 3. 2009 15:08
Děkujeme za upozornění, fotku jsme smazali a autorku kontaktovali, pokud tuto situaci u nás neobhájí, bude ze soutěže vyřezena.
31. 3. 2009 13:15
Já to snad ani nechci komentovat. Chápu, že ne všechny mají čas, vařit cokoliv. Já se snažím, jak mohu, už mám doma i docela peklo, že pořád sedím u PC a něco hledám. No, hledám recepty bez fotky. V noci nemůžu usnout a říkám si, bože, co tam zase zítra šoupnu, pak mne ve 2 ráno něco napadne, jdu do mražáku a vytáhnu si maso a ulehám spokojeně. Když vidím tohle, je mi na nic. Kde ses tady vzala tiktak? Tak najednou? Jsem opravdu zvědavá, kolik super receptů nám tady přidáš po soutěži
31. 3. 2009 12:32
Po nějaké době jsem opět zavítala a nadchla mně tato úžasná fotka. Pak jsem přečetla komentáře, mrkla na odkaz od Světlany a nadšení je v pr.... v prachu. Mrkla jsem i na tvůj kremeš z medových plátů - tam je to totéž.
Stojí Ti to za to? Nedávno si tady tvrdila, že ve svém věku nemáš zapotřebí se před někým obhajovat o pravosti svých fotek (myslím, že to bylo u krevet). Měla by ses nad sebou zamyslet, protože ti běží čas - TIK TAK TIK TAK
Stojí Ti to za to? Nedávno si tady tvrdila, že ve svém věku nemáš zapotřebí se před někým obhajovat o pravosti svých fotek (myslím, že to bylo u krevet). Měla by ses nad sebou zamyslet, protože ti běží čas - TIK TAK TIK TAK
31. 3. 2009 11:41
...už od začátku jsem si nebyla jistá, jestli je ku prospěchu "věci" nějaké soutěžení na tak bezvadných vebech...nevím, já chodím do práce, jsem ráda že jsem ráda, ale opravdu fakt nemám čas denně stát u plotny a denně vařit, péct, krásně to naservírovat, fotit...třeba večer, nebo až na druhý den si řeknu "sakra, mohla jsem to vyfotit", ale je už pozdě...ale - chodím sem ráda...
31. 3. 2009 11:31
svetlana a tebe vdaka, ze si si dala tu pracu....a ja som prisla k dalsim peknym strankam
31. 3. 2009 11:30
Já opravdu nemám slov, co je schopný někdo udělat. Myslím, že by měla být možnost vyloučit takové nepoctivé uživatele ze soutěže A mám dojem, že taky přibyly nějaké fotky k receptům, co foto nemají a podle těch fotek je docela poznat, že podle toho receptu nebylo vařeno
31. 3. 2009 11:24
Boďku beru samozřejmě zpětAlespoň teoreticky když nejde odmáznout na ostro
31. 3. 2009 11:22
Ono to vážně zamrzí, když člověk vidí, jak ostatní poctivě vaří a fotí a Ty se snažíš přijít k hotovému. Mám dojem, že už jsi s tím měla problémy, ne ? Asi jsi nepoučitelná.
31. 3. 2009 11:22
Škoda Proč jste neupekla samaMrzí mě že jsem se od vás nechala "nachytat" Zlamala jste mě
31. 3. 2009 11:17
tiktak...tak toto ma velmi zamrzelo
31. 3. 2009 11:08
31. 3. 2009 10:44
Holky, u mě by to řezání zákusků určitě nedopadlo tak, jak je to na fotceTaková rovnost a přesnost mi připadá jak sci-fi a jak tak koukám, asi to jinak nebude, už jsem vyzkoušela všechno možný, ale třeba ten fígl na nás čeká
Tiktak, nechceš nám prozradit, jak řežeš zákusky, že jsou hrany a krém tak rovně jako podle šablony
Tiktak, nechceš nám prozradit, jak řežeš zákusky, že jsou hrany a krém tak rovně jako podle šablony
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 4 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 5 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 7 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 20 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí s chřestem na cidru
Hanes uvařila před 22 minutami
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Bylinka77 uvařila před 1 hodinou
Dršťková polévka z hlívy
Weera uvařil před 3 hodinami
Sýrové párty krekry
Carolka409 uvařila před 4 hodinami
Maková náplň (nádivka)
Carolka409 uvařila před 4 hodinami
Koprová omáčka
Nycka uvařila před 5 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Anicka78 uvařila před 6 hodinami
Kolínková směs s masovými kuličkami
KamSuch uvařila před 6 hodinami
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 16 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pečeme s Ivou: Snadné farmářské bagety s celozrnnou moukou jsou krásně nadýchané a po ochutnání si je zamiluje celá rodina
Tři zmrzlí: Ledoví muži Pankrác, Servác a Bonifác letos nejspíš úrodu neohrozí, přesto sazeničky dobře chraňte
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: pařížský zákusek šľahačkový koláč parížsky krém parížský koláč koláč s parížskym krémom pařížsky moučník šľahačkový krém zákusok slahackove rezy pařížské zákusky dobrejedlo přížský dort parizsky zákusky pařížskej dort přížský krém recept pařížský zákusek zákusek paříž recept paříž zákusek čokoládový parížsky krém zákusek paříž
Suroviny: žloutek, cukr moučkový, voda, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, kakao, bílek, šlehačka, čokoláda hořká, džem rybízová, kakao
Pařížský šlehačkový zákusek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GZRJ
22 názorů