Pařížské řízky

vybusna Kuchařka:

Jiné maso 21 názorů

521

Suroviny

telecí řízky
vejce
hladká mouka
zmes oblubenych susenych byliniek
olej
Recept si zatím oblíbilo 21 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Telacie rezne naklepem cez foliu, zlahka osolim. Vajicko rozlaham, osolim ho a pridam zmes susenych byliniek

  2. Rezne obalim najprv v hladkej muke a potom vo vajicku, prelozim na panvicu s rozohriatym olejom a smazim z oboch stran.

Poznámka

tento a moje dalsie recepty najdete na

http://chalupnikovi.com/recepty/?s=parizske

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 839 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pařížské řízky

  • Dajda Dajda

    zdena: Á zase někdo, kdo ví všechno nejlíp!

    Odpovědět

  • zdena zdena(neregistrovaná)

    tak teleci maso nikdy ,chovatel neceka tak dlouho aby tak brzo po porodu dal tele na rizecky.jde o kusy ktere jsou nejak postizene , pridusene atd.vim o cem pisi delam na bourarne .pro me nepozivatelne maso

    Odpovědět

  • zizala zizala

    Lőrincz László György: Myslím si, že to bychom takové pochoutky museli jíst nejméně ob den, což asi u většiny nehrozí :-p

    Odpovědět

  • Lőrincz László György Lőrincz László György(neregistrovaný)

    Na pohľad vyzerá to dobre. Ale, ako je to vlastne s tým smažením? Koľko minút je treba smažiť mäso aby bolo bezpečne konzumovateľné - a koľko potrebuje vajce? Ono to vychádza tak, že pre to vajíčko stačí možno pätina času potrebného na usmaženie mäsa. Ak vajce- najmä v tenkej vrstve - smažíme ďalej získame akože potravinu pekného vzhľadu a vytvoríme relatívne obrovské množstvo akrylaminu. No a to je vysoká daň za "chutne pôsobiace" jedlo. (podľa už dávno známeho výskumu švedskych vedcov je to vysoko rakovinotvorná látka)
    Podľa mojej mienky -táto neznalosť, alebo ignorovanie - vám môže skrátiť život aj o 10 i viac rokov.

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(autorka receptu)

    meryl: samozrejme je to nezmysel a ospravedlnujem sa....urobila som chybu pri kopirovani...upravila som to

    Odpovědět

  • meryl meryl(neregistrovaný)

    Nerozumím tomu, v receptu je oregano a majoránka, ale při postupu nasypat vše mimo oregana a majoránky, vysvětlí mi to někdo?

    Odpovědět

  • jarka skrobakova jarka skrobakova

    krásné :yes::yes::-K

    Odpovědět

  • Vaclav Fronek Vaclav Fronek

    Takže když jako omluvu nemohu zaplatit jako pokutu pivo nebo štamprdli, jak se to dělá u nás na jihu, aspoň jsem vás rozesmál a vyrval z toho blbýho horka. Jako hrom do police.

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    vybusna: U nás je to Makro, ale já am nenakupuju. No co s půlkou telete, budeš jezdit po trzích a nabízet. :-D:-D:-D. Dělám si legraci, jasně že to je hloupost. ;-);-)

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(autorka receptu)

    Vaclav Fronek: vasek...to je v poriadku.....ved sme svoji

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(autorka receptu)

    s telacinou je to pravda...v bystrici ju kupim jedine v metre (neviem ako sa to vola v cechach) ked som sa pytala v mensich masiarnach, tak mi povedali, ze telacie maso nemozu objednavat, pretoze ho nikto nekupuje kvoli cene..ale ze mi ho mozu objednat....cca pol telata...no a co ja s pol telatom....;-)

    Odpovědět

  • Vaclav Fronek Vaclav Fronek

    vybusna: Na můj věk bych měl bej pomalejší dědek. Ale stále jedu jako za mlada. HI HI HI. Chybama se člověk učí. Stačilo chvilku a bylo by vysvětleno. Ale už mně to tam nepustilo a ukázalo, že už je tam jiný příspěvek. Tady je vydět že kdo chvátá nemá štěstí. HI HI HI.

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    Vaclav Fronek: Vašku, fakt je to milá situace....a mě jsi tím rozesmál nahlas. Dík:-K

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Vaclav Fronek: Vašku, dyk víš, že mýliti se je lidské ;-);-):-K:-K:-D:-D

    Odpovědět

  • Vaclav Fronek Vaclav Fronek

    spagetka: Už VÍM . Moc se omlouvám. Byla jsi ryclejší. Já to už zjistil, že jsou její stránky www. Jsem zbrklej a OMLOUVÁM SE , OMLOUVÁM SE A KAJU SE. Už to neudělám.

    Odpovědět

1 2 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo