Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 793 kJ / 2 819 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,20 g |
Tuky | 238,18 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 78 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 139,19 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pařížský krém jednoduchý
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2KB
Moje poznámka
Pařížský krém jednoduchý
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2KB
Nejnovější recepty
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 3 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 4 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 5 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 10 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 10 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 1 hodinou
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 2 hodinami
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 4 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 4 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 4 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 4 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 4 hodinami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 5 hodinami
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 5 hodinami
Fofr broskvový koláč
JakubM před 6 hodinami
Tématické fráze:
pařížský krém z ledových kaštanů,
parizsky krem z parizske slehacky,
pařižsky krem do dortu,
jednoduchy krem na dort,
jednoduchý pařižský dort,
jednoduchý čokoládový krém,
rychlý pařížský dort,
pařížský krém bez šlehačky,
rychlý pařížský krém,
cikansky krem,
pařížský krém na dort,
pařížský krém z kakaa,
pařížský šlehačka,
pařížský dort jednoduchý recept,
trvanlivý máslový krém,
jednoduchy krém do dortu,
parizske trubicky,
jak správně ušlehat šlehačku,
trvanlivý krém,
pařízský dort
Suroviny:
cukr moučkový,
kakao,
mléko,
máslo,
žloutek
Komentáře (14)
Pařížská šlehačka - lehká: smetana, kakaový prášek, cukr krupice.
Cikánský krém - cukr krupice, smetana,cukrářská kakaová poleva.
Postup u obou stejný - vše provařit, nechat vychladnout, druhý den vyšlehat.